Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpedro84
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten Londonban jártam, és valahogy annyira megkapott a sok fehér fülhallgatós ember látványa, hogy vettem magamnak egy nanot. Én egyáltalán nem vagyok ilyen divatcuccos gyerek, de vhogy mégis sikerült megvetetni velem azt a sz**t. Szóval előtte egy Samsung YP-T7-em volt, tudjátok a ''nagggyon kiccsii'', tökre elégedett voltam vele: szép dizájn, tökéletes hangzás, rengeteg extra, jó tok, ergo nem sérülékeny. Mindegy. Most már nano van...
Csalódva tapasztalom, hogy a hangzás meg sem közelíti a samsung kütyüjét, borzalmasam sérülékeny, úgyhogy vettem mellé egy marhadrága tokot, hátha így nem megy gajra egy hét alatt. A külalak valóban elképesztő, nade az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen luxus bigyó, egyszerűen sz*rul szól?!! Higyjétek el volt már a fülemben rengeteg féle lejátszó, és az iPod nemhogy nem a legjobb, de messze elmarad a minőségi hangzástól. Szerintem ez felháborító. Most nézegettem ezeket az in-ear fülhallgatókat, amit persze 12000ért vágnak utánad... Ha esetleg van valakinek olyanja, legyen szíves írjon a tapasztalatairól. Abban bízom, hogy attól jobb lesz a hangélmény. Összehasonlítottam pár fülhallgatót, és közülök az iPod gyári volt a legalja, a 3000 ftos Sony odavágja 2x
(( Sajnos.
Üdv!
szpedro84
Új hozzászólás Aktív témák
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- E-book olvasók
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VPN topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csalódva tapasztalom, hogy a hangzás meg sem közelíti a samsung kütyüjét, borzalmasam sérülékeny, úgyhogy vettem mellé egy marhadrága tokot, hátha így nem megy gajra egy hét alatt. A külalak valóban elképesztő, nade az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen luxus bigyó, egyszerűen sz*rul szól?!! Higyjétek el volt már a fülemben rengeteg féle lejátszó, és az iPod nemhogy nem a legjobb, de messze elmarad a minőségi hangzástól. Szerintem ez felháborító. Most nézegettem ezeket az in-ear fülhallgatókat, amit persze 12000ért vágnak utánad... Ha esetleg van valakinek olyanja, legyen szíves írjon a tapasztalatairól. Abban bízom, hogy attól jobb lesz a hangélmény. Összehasonlítottam pár fülhallgatót, és közülök az iPod gyári volt a legalja, a 3000 ftos Sony odavágja 2x
(( Sajnos.