Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
walnut
csendes tag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Itthon gyakorlatilag mindenhol ugyanannyit kérnek érte, mert szabottáras, meg ugye artisjus... Viszont mintha a speedshop-ban olcsóbb lett volna egy kicsit. Azt biztos ők hozzák be külföldről, nem hivatalos import. [link]
De én pl. Londonban vettem, 219 font a 30gigás, ha tudod igazolni, hogy diák vagy, akkor 201,42 (8% a kedvezmény) Nekem elhitte a magyar diákommal, de az igazi egy angolul is ''beszélő'' nemzetközi diák valószínűleg. Európán belül még svájcban lehet jobb áron megszerezni, de persze a legolcsóbb az USÁ-ban, ha be tudod hoz(at)ni kézipoggyászban, és akkor nem megy rá vám meg áfa.. Ahol euró van, ott mindenhol egyforma az ára, de már nem megy rá se vám, se áfa.
...egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki...
Ja, és ha kíváncsi vagy a különböző árakra, akkor ipod.com ([link]), és a Store-ban válaszd ki az adott országot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan NZXT Kraken 240-280 Fekete-fehér RGB vízhűtők - Garanciás!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest