Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok...
Teljesen "beteg", tudatlan kérdésem lenne, sajnos a kereső használata nem hozta meg a kívánt eredményt,,valszeg, mert pontosan "nem is tudom" mire keressek...
Adott egy ipod touch,,,és úgy szeretnék videókat másolni rá, hogy mappákban/lejátszási listákban legyenek...
Gyakorlatilag nekem mindegy hogy nevezzük, egy a lényeg...
Az ipodon látsszódjon egy név, és a név "alatt" kellene szerepelni a vidóknak,,,,
majd másik név ugyancsak több videó,,,
itunes-ban létre tudok hozni "új játéklistát", szépen alá is tudom húzni a videókat,,pont úgy néz ki ahogy szeretném,,ellenben ezt az ipod-on nem látom,,,a "videok" alatt ömlesztve vannak a filmek...
Segítsetek ezt a rendezést hogyan láthatnám az ipodon is?
A cél az, hogy egy teljesen hozzá nem értő ember rádugja a tv-jére és egyértelműen lássa az emberek neveit, és a "hozzájuk kapcsolt" videókat...
hogy ezt milyen módon érem el mindegy,,,
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs