- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello Mindenki!
Kellene nekem egy új mp4/mp3 játszó. Mivel van iPad2-m és egy i4S-em, amiket imádok, arra gondoltam, h ezen a vonalon is Apple-ba kellene gondolkodnom.
Ami tetszene az iPod classic vagy az új nano. Előbbi felé húz a szívem a tárkapacitás miatt. Van pár dolog viszont, ami érdekelne:
1. Állítólag lehet őket háttértár módban csatlakoztatni. Ilyenkor mit lehet rájuk pakolni?! Mert 160GB esetében már külső vinyóként is szép mennyiségű adatot lehetne pl. havertól elhozni stb.
Hogy kell ezt elképzelni?! Rádugom PC-re a classicot és megjelenik új meghajtóként?! Kell neki valami külön szoftver?! Ha zenéket húzok rá háttértár módban, azokat le tudja játszani vagy zenét csak iTunes-os szinkronnal lehet rápakolni?!2. A másik kérdés: valóban füles-gyilkosok az iPodok?! Sokaktól hallottam, h olyan teljesítményt ad le, h megöli a gyengébb füleseket.
3. Equalizer van a fenti két típusban?!
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest