Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Valamiért az volt bennem hogy 60 az ára újonnan.
Amugy nem azért ennyi az ára mert olyan sokba kerül neki az előállítása. Gyakorlatilag a classic egy olyan vonal az almának ami inkább egy mellék szereplő így az az elv hogy életben tartja, csak akkor fizessék is meg az árát. + Amikor megjelent kb 4-5 éve ez a lejátszó akkor ez volt a kornak megfelelő érték érte és hülye is lenne lejjebb vinni az eladási árat ha így is viszik.Tehát simán megérné nekik ssd-vel szerelni mivel lassan egy árba lesz az ssd és a hdd. Valamint a hdd-nek eléggé leáldozóban van, nem véletlen hogy csak egyetlen régebbi macbok pro modellben ad már csak hdd-t a macbook-ok közül.
-
Kis Joe
senior tag
-
válasz
tylerddd
üzenetére
Megvan az oka a történteknek: mivel iPhone-om is van és a saját csengőhangokat is iTunes-on keresztül "vágom" meg, csak 39-40mp-ig szóltak ugye a dalok, ami a csengőhangok felső határa. Azt hittem megmondjam őszintén, h ez a funkció (kezdés-vége beállítása) csak a csengőhangokhoz kell, de ezek szerint az adott dal beállításaiban is megmarad! Már kezdtem megijedni, h valami szoftveres gebasz !

-
-
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Igen ,tehát hozzáadtam a zenéket, utána pedig elkezdtem szerkeszteni a számok ID3 tagjeit (Tag & Rename progival), de hiába szerkesztettem az iTunes nem frissítette, és ugyan úgy van minden. Én is arra gondoltam törlöm, és hozzáadom újra, de mivel igen nagy mennyiségről van szó, akkor most hagyom a fenébe, és ha már mindent megcsináltam, újra hozzáadom, addig felesleges. Köszönöm!

-
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Nekem ilyen menüpontjaim vannak...

Az iTunes-t az apple honalpjáról töltöttem le tehát biztos hogy a legfrissebb verzió.
Azt megtudja valaki mondani hogy lehet frissítésre birni az iTunes-t, mert már átírtam egy jópár albumnál a tageket de nem frissítette a progi és ugyan ugy van "összehányva" minden, de frissítés gombot nem találtam, bezártam, elindítottam ujra de semmi...
Nem szóltam, megoldódott, kiderült volt egy menüsorom ami idáig rejtve volt

-
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Pont ezért szeretném a 160 gigát mert rácuppantok mindent, nagyon sokféle stilus, illetve eltérő zenék vannak, és általában én hangulatomhoz illő zenét hallgatok, pl sokszor van hogy kifejezetten csak egy számot hallgatnék, de nincsen rajta, vagy eszembe jut hogy "úúú ezt de rég hallgattam" és cseszhetem mert nincsen nálam, viszont igy meg lenne minden csak ki kell guberálni. De ha nincsen más hát felnövök a feladathoz, nem vallom hogy feltétlenül rossz az amit eddig nem próbáltam, de mindenképpen macerának fogom fel ezt az itunes-os dolgot az eddigi egyszerűbb másolós dolognál. Még annyit had kérdezzek, hogy ez az iTunes mennyire szól bele az én eredeti mappa struktúrámba? Mert oké az ipod-ra majd valahogy össze rendszerezem, de szeretném ha a gépen kialakított architektúra maradna, és nem másolna semmit sehova, minden maradna úgy ahogy van, illetve azok a zenék amiket szinkronizál az ipod-al azokat ugye nem törli? Tehát mondjuk feltölt egy albumot, és a gépről meg törli, és csak az ipod-on van rajta?
-
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Ez még a "vegyes" mappánál mondjuk nem rossz, de albumokat beszerkeszteni... Volt annó egy Sansa lejátszóm ott az volt a gubanc hogy a mappákat kezelte de azon belül már ID3 tag alapján játszott igy egy 12 számból álló mix albumnál össze vissza játszotta le a számokat, nem pedig sorrendben, mivel a számok sorrendje hiányzott az ID3-ból. Gépen a JetAudio-val hallgatok zenét, de akkor megpróbálom a Winampot- hátha, illetve akkor keresek valami jó ID3 tag szerkesztő progit, és lelkiekben készülök az ipod vásárlásra, februárban szeretném legkésőbb megvenni, illetve ha használtan kapok jó áron akkor még januárban. Használt Ipod esetében kell valamire figyelnem, vagy valamit a vásárlásnál csekkolnom?
-
válasz
tylerddd
üzenetére
1. Ha jól emlékszem, simán total commanderben megjelenik, és lehet a megfelelő könyvtárba pakolni. Ha ngyon fontos, megnézem asszony classicján pontosan este. Amire viszont konkrétan emlékszem, az az,hogy a filerendszer miatt 4 gigánál nagyobb file-t nem tudsz másolni, szóval szívni fogsz,ha fullHD filmeket, vagy egyéb nagy "egybefile" dolgokat szeretnél hordozgatni. Persze, max bezipeled kisebb part-okra, és kész.
2. Én nem hallottam ilyenről, bár nem is volt rajta gagyibb fülhallgató, a gyárit kukáztam, Sennheiser cx300, cx500 és cx680-akkal meg nem volt gond.
3. Nincs manual eq egyikben sem, csak pár előre telepített (részemről rendben, eddig mindig megtaláltam, amit kerrestem, trance-hez pl. a hiphop és a classic eq beállítás, ami kb. megfelelő).
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest