Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Micro Four Thirds
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Van nekem egy ipod classic 5.generáció-m, amit már bánok hogy pénz adtam érte, utána kellett volna olvasnom elötte hogy milyen nevetségesek ezek az ipodok, zene letöltés róla problémás miegymás, na most nem ez a lényeg.
Szeretnék rá videót tenni, szedtem is hozzá valami ipodME konvertálót, le is konvertálja és az itunesba, kiválasztom a videót, copyzom, utána átmegyek azipodomra a videokhoz és paste-zom, na ez a fos felül kiírja az alma alatt hogy ipod scyning, do not disconnect, valami hasonlót, és egyszer csak újra beolvassa a gép az ipodot, tehát mintha lehúztam volna a gépről és vissza dugnám rá, most én csinálok valamit rosszul, vagy szar az ifosom?
Elnézést a drágár dumáért, de hihetetlenül, aggaszt ez a körülménnyesség, ezzel a szutyokkal.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Invincible VS: jövő hónapban jön a nyílt béta
- Gray Zone Warfare
- Google Pixel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- Astral Chain - Nintendo Switch
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Razer Iskur V2 Black gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest