Új hozzászólás Aktív témák
-
duracell89
senior tag
Hát a 4 hónapos minim halott...
Pár napja lemerülgetett folyamatosan, hiába töltöttem, akár töltés közben is képes volt lemerülni, és most már be sem kapcsol. Irany a szerviz.
Köszönjük apple a kibírhatatlanul szar minőségű termékeket (nano kijelzo, 1,2gen akksi, ipod füles szeriahiba stbstbstb), magas áron.
Amint kijött a szervízből eladom.
Ha most visszaemléxem, milyen lelkes meg boldog voltam mikor meg tudtam venni. Az árát ötszörösen visszafizette az Isten fejfájásokban, és idegeskedésekben.
Nem akarok általánosítani, lehet hogy egyedi eset, meg hogy a többi apple termék nem ilyen, hát nekem ez jutott.
Nem mérges vagyok, szomorú.
Szerk.: Azt kifelejtettem az elejéről, hogy ez már a 3. szervízlátogatásom lesz vele kevesebb mint 4 hónap alatt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Hardcore café
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jófogás tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest