Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném:
Régóta szeretnék venni egy iPod classicot (a 120 gigás verziót), ám a következő a kis probléma:
Van 100 amerikai dollárom, amelyet a dollár gyengesége miatt inkább nem szeretnék forintra váltani, gondoltam rendelek interneten a apple.comról
Az első gond itt adódott: Amerikából nem hajlandóak nemhogy magyarországra, de még amcsin kívül sem postázni, úgyhogy gondoltam nézek valami közeli európai országot, onnan hátha. Nos, egyet sem találtam amely hajlandó lenne magyarországra szállítani. Azóta körbenéztem magyar apple partnereknél és őrületes áraik miatt inkább letettem róla.Amazonról és Ebayről is letettem, magas postaköltségeik miatt
. Nincs más ötletetek hol lehetne még körülnézni? (kishazánkban egyrészt szörnyen drága, másrészt a 100 dolláromat másra nincs ötletem miképp költhetném el...)U.I: Vagy esetleg másik mp3 lejátszó hasonló árral és tárhelykapacitással létezik? Mert számomra a 120 GB a vonzó...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nincs más ötletetek hol lehetne még körülnézni? (kishazánkban egyrészt szörnyen drága, másrészt a 100 dolláromat másra nincs ötletem miképp költhetném el...)