Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Üdv!
Tesóm gépére most ment új win. Driverek, alap progik felrakása után hálózat belőve, win update utáni restartnál egyszer csak megjelent öcsém, hogy valami baj van a géppel.
Odamentem megnéztem a pc-jét, biosban állt az egész, egér ledje nem világított, meg úgy totálisan ki volt fagyva az egész (A proci típusának kiírása után, de memóriát már nem is kezdte el számolni). Néztem egy nagyot, hogy mi szállt el, mert ez igen komoly baj lehet, ha már kapásból bios legelején kifagy...
Aztán hirtelen támadt egy ötletem, hogy húzzuk le az ipod shuffle 2,0-át a gépről, hátha....És működött...''Mi van?!'' Ipod vissza, gép kifagy. Usb kihúz, gép megy...
Erre varrjatok egy gombot =)
Más tapasztalt hasonlót? Ezt ki fogom próbálni az én gépemmel is, kíváncsi vagyok...!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- PC Architech Branding
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest