Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Nektek megy a webes iCloud?
-
bigdady
nagyúr
Feliratosan néztem, de nekem úgy sem tetszett
Gondolom jó, ha ennyi évadja van, de egyszerűen bealszok rajta... -
Ragnar95
félisten
válasz
bigdady #41286 üzenetére
Így,h végignéztem (megint) a HIMYM 8évadát egyben kb két hét alatt, keresnem kellett valami új sorozatot, úgyhogy megnéztem a Last Resort - Belső ellenséget, zseniális sorozat, mindenkinek bátran merem ajánlani, eredeti ötlet és izgalmas marad végig a sorozat, a színészek is elég jók benne, csak sajna az 1.évad után leállították, úgyhogy 13.rész az egész sorozat, de nagyon megéri, ha van 1 szabad napja az embernek
Most meg a Dextert kezdtem el, hát valóban zseniális ez a sorozat, 1.évad nagyon durván lekötött végig és sokkal komolyabb háttérsztori van, mint sok más sorozatban, a 2.évad elejére kicsit mintha leült volna, de remélhetőleg be fog indulni megint
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bigdady #41286 üzenetére
Gyengye vagy.
3 rész után nem lehet ilyet kijelenteni, még el se indult semmi annyi idő alatt. Remélhetőleg nem szinkronosan nézted, mert akkor megértem, hogy letörölted.
Már csak 2 hét és jön a folytatás.Ellenben a Kemény Zsarukból most kezdtem el a 4. évadot, nem rosz, de semmi extra. Közelébe nem ér a Breaking Bad-nek, vagy a Homeland-nek. Unaloműzésre viszont teljesen megfelel.
-
bigdady
nagyúr
Ennek a Breaking Bad-nek többször nekiugrottam, de elalszom rajta, meg halál idegesítő az öreg, egyszerűen nem bírom nézni. 3. rész után letöröltem az egészet
Viszont kb 2 hét alatt lepörgettem a 3,5 évadnyi Teen Wolf-ot és nagyon tetszik, és minden évead egyre csak jobb. Ez nagyon leköt, végre egy új sorozat ami leköti a figyelmem (dexter mellett
. Nagyon jó kis zenék mennek alatta és maszmesterek is korrekten dolgoznak. 1 évadban még olcsó cgi volt, de egyre jobb lesz
-
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #41282 üzenetére
A gondom az, hogy tudom, hogy milfek voltak, és nagyon erőlködött, hogy vigyem haza. Az is megvan, hogy majdnem belementem, mert cimborám a kezembe nyomott egy gumit, de hajnalban már nem volt hozzá erőm.
A legnagyobb gond, hogy nevet nem tudok a testhez kötni, márpedig jó lenne meozni, mielőtt felhívom. Nem hagyjuk azért parlagon.
(#41281) icecave: Belém is töltöttek ezt-azt, most pedig belőttem 18 fokra a klímát és próbálom összekaparni magamat.
-
Ragnar95
félisten
Akkor csak-csak jó este lett annak ellenére,h rosszul indult
Szerencsére az utóbbi időben egy olyan estém sem volt,h össze kellett volna rakni az emlékeket, hosszas keresgélés után megtaláltam a piát, amitől be tudok rúgni, de nem tudok belőle túl sokat inni,h elkezdjenek kiesni dolgok -
Hazajöttem vidékre, nekem is a képkockákat kell összerakosgatni, mert ugye minden ismerőssel ittunk egyet a viszontlátás örömére... Ráadásul kevertem is, plálinka, majd unikum, végén sör...
Most meg már házban is 30 fok, élmény így full másnaposnak lenni, tesóm 3 kisfiával a nyakamban :d
-
Totheground
addikt
Olyan kib* hőség van, hogy inkább bemegyek az irodába a jóidőbe...
-
r3dsnake
nagyúr
Ez a Hurts k*rvajó, miért nem hallgattam én ezt eddig?
-
r3dsnake
nagyúr
napizene vasárnapi hangulathoz.
-
Ragnar95
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #41265 üzenetére
Jaja, mondtad múltkor, de ez még lehet, rajtam is kifogna
Tudok enni, jaja, de asszem ez korosztályos ártalomMondjuk fura, mert ahhoz képest,h mennyit bírok enni, simán kibírom kevés kajával is, ilyenkor nyáron elég gyakran kimarad pl a reggeli, aztán nem eszem többet ebédre + vacsira, mint amúgy, de múlthéten gyakorlatilag minden nap 2x ettem csak és simán kibírtam
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #41264 üzenetére
Ez olyan 27 centi körüli, azaz majdnem 24 szóval ha valóban abból beversz 4-et akkor rendesen bírsz enni...Nekem max kettő menne le.
Ajánlom ha Debrecenbe jársz, menj el ide, ha 30 perc alatt lenyomsz egy ilyet nem kell kifizetned...(már mutattam is itt ezt múltkor)
-
korpicschess
veterán
válasz
B-L-A-C-K #41262 üzenetére
Ahan, akkor jó, gyömbért és petrezselymet, kakukkfüvet leszámítva mi is ezt raktunk rá. Na meg friss fokhagymát, nem ilyen krémet... Meg még talán oregánót, bazsalikomot. Jó is volt.
Palacsinta méretű az úgy korrekt volt. Viszont van egy nagyobb sütő is, de az már talán túl nagy. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
korpicschess #41260 üzenetére
Lehet képen nem adja vissza de ez az egy nem akkora mint amit mekibe veszel, vagy más helyeken, ez tényleg nagy. Mekisből 2-től se lakok jól...
Na közbe lefotóztam a kezembe rakva mekkora ez a Tortilla.
Fűszereket: só, bors, pirospaprika por, kakukkfő, őrölt kömény, gyömbér, foghagyma só, petrezselyem, és egy kis mustár/foghagymakrém. Ezeket mindet belerakom egy kis edénybe rakok rá olajat és összekeverem őket, majd ráöntöm a már felvágott húsra, majd szintén összekeverem őket és megy be a hűtőbe.
Ragnar95: Ebből ha 4-et megennék a mentő vinne el...
-
Ragnar95
félisten
-
korpicschess
veterán
válasz
B-L-A-C-K #41259 üzenetére
1-től?
Milyen fűszereket tettél rá a húsra? Érzésre?
Ja, hát nekünk is úgy kezdődött, hogy anyum vett ilyet készen, de aztán nem tetszett. Meg nem is volt jó íze szerintem. Szóval liszt-víz-zsír-só kombóból csináltam, csak nem olyan folyós állagóra, mint a palacsinta, így bonyolult módon bírtam a palacsintasütőbe (kerámia) aplikálni, de az eredmény jó lett. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
korpicschess #41258 üzenetére
Azt vettem hozzá, akartam csinálni, de láttam az Auchan-ba van ilyen 6 db-os elég jó kinézetű (mondjok nem volt olcsó 830 Ft 6 db), mondom akkor azzal sem bajlódok inkább megveszem, amúgy finom volt. A marha hús viszont 1 napig állt a pácban, az nagyon faja lett...Jobban nem akartam megpukkasztani kajával, így is elég nagy lett, vagyis 1 ilyentől bőven jól laktam...
-
korpicschess
veterán
válasz
B-L-A-C-K #41257 üzenetére
Zsír, ilyet én is tudok.
Tortillát te csináltad? Mert szerintem jó lett az enyém, csak lehetne kicsit talán ropogósabb. Tippet meghallgatok.
Meg én jobban megpakoltam, a végét sem hajtottam fel, hanem 3/4-ig az alut, és akkor nem próbált egyáltalán szétesni.Most megéheztem.
-
B-L-A-C-K
titán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess #41253 üzenetére
Vannak komoly bolcsessegei, pl.: Bukakke utan ne menj UV-partyba.
-
Ragnar95
félisten
válasz
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Coelhot ismerem de ki az a Tibi atya es hol van ez a humbákfalva?
-
korpicschess
veterán
"Tibi atya, itt: Humbákfalva
"Aki képtelen átélni a kisstílű örömeit anélkül, hogy kiposztolná a facebookra, az egy lelki nyomorék, aki a saját életminőséget a lájkok számában méri" /Paulo Coelho/" -
Ragnar95
félisten
válasz
bobooo #41251 üzenetére
Jaja, itt van egy köpésre, úgyhogy tökéletes hely volt
Arra se rossz helyszín
Mi sulis síelésen drifteltünk a busszal a buszparkolóban, na az elég jó volt
Mondjuk csak 2x voltam gyakorolni ott a Coránál, utána már itt a környéken gyakorolgattam, mivel a környező utcákban nem nagyon jár senki, rendőr meg sosincs, szóval attól sem kell félniDe szerencsére ezen már túl vagyok egy ideje
-
Bling95
őstag
szóval akkor a bevásárló központokra szavaztok
ilyenkor bánom nagyon hogy mamám eladta azt a kis 323-s bömöst
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #41244 üzenetére
Több ez annál, a kèt rendszer jó dolgai össze vannak rakva egy csomagban.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #41237 üzenetére
45 bukó másfél év alatt, oppo másfél hét 25 bukó
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #41235 üzenetére
btw az új safariban úgy elcseszték a full screen mód kezelését, hogy baromi apró a 4"-os kijelző. "kisebb" mint a régi rendszerrel. Chrome vagy Opera ebből a szempontból jobb. btw nem az veszett el aki droidra vált, hanem aki ott is marad.
Én már 5x visszaváltottam!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ezen meg iOS ihlette MIUI van.
-
Bling95
őstag
tök más téma de elgondolkodtam... meg valszeg hülye kérdés is
hol lehet egyébként úgy vezetést gyorsabban próbálgatni gyakorolni ? közúton még este se nagyon szeretném feszegetni a határokat...
maradnak a nyiltnapok?
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #41236 üzenetére
Szerintem 80 körül jo esetben.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ja pont a napokban jutott eszembe hogy a 4S-em novemberben lesz 2 éves es még mindig pöpec cucc. Mennyiért megy most egy Ts fekete?
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #41231 üzenetére
Jaja. Aki egyszer droidra vált, elveszett ember lesz mar.
Annyiféle modell, gyártó meg kutyafüle van, hogy követni se lehet, melyik modell mennyire jó vagy rossz. Aki meg 2-3 evre tervez, annak még a 200 ezres androidos telefonja is a teljes homályba süllyed majd, mire váltani szeretne. En meg simán el tudom adni még 50-ért a 4-et. El is adom 1-2 hónap múlva szerintem. Mondjuk még a Keynote elott kene.
Cicus!
Csak arról feledkezel meg, hogy az iOS valahogy használhatóbb kisebb képernyőn, mint a droid. Nincs teleszarva minden widgettel meg skinnel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #41230 üzenetére
Lesz egy szép iOS7 is.
Nem kell nekem semmit sem bizonygatnom egyébként. Kis méret kell, de nem túlzottan, majd ha feljebb megy az Apple a szifon méreteivel váltunk. Viszont ilyen S4 Mini és társait sem fogok venni gyengébb hardver és még drágább is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #41230 üzenetére
En megkockáztatom hogy visszalépés. Agresszivvá is válik az ember, lásd Zack
Egyébként van benne valami, állandóan bizonyítani hogy a ő telefonjuk a legerősebb, mindig képben lenni. Stresszes na -
manchester85
veterán
Teljesen fölösleges iOS-ről droidra váltani. Jobb rendszert semmiképp nem kap az ember, legjobb esetben is hasonlóan jót vagy mást. Ezért cserébe feladhat mindent, amit korábban arra a rendszerre felépített. iCloud, backup, FaceTime, megvásárolt appok. Nyilván, ha valakinek van egy 3G-je, es olcsóbb modellben gondolkodik, mint egy aktuális iPhone, az teljesen más kérdés. Bár annak nincs is mit feladnia.
Ugy gondolom, iPhone userként a váltás csak költséges lehetne. Ahogy Cyberpunk kínai mulatsága se tűnik olcsó szórakozásnak.
-
mondomén
őstag
válasz
korpicschess #41226 üzenetére
Jaja az is szar volt benne. Viszont ezeken kivul nagyon jo volt. Ezert is tetszett az otlet, hogy gyari drioddal adjak ki. Ennek ellenere valamiert vissza valtottam.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #41226 üzenetére
Meg főzelék.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #41223 üzenetére
Viszont akinek van turelme ezzel foglalkozni tok jo kis telefont kap. Cm rommal nagyon szerettem az S3-at csak sajna nem oldottak meg, hogy ne meruljon annyira... Plusz feltem, hogy elpattan a kijelzo. Vicces storikat lehetett olvasni errol a topikban.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #41220 üzenetére
Nem is az akadással volt nekem gondom, sőt egyáltalán nincs gond a folyamatosságával.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess #41222 üzenetére
Mondjátok ti, megrögzött androidosok. Felesleget? Mi vagyok en szobrász?
-
korpicschess
veterán
válasz
Azért a Samu gépek is jók ám, csak le kell pusztítani róla a felesleget.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ez nem fog akadni. Kérdezd meg a topikjában.
És videókon sem látsz ilyet.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #41218 üzenetére
Rejtélyes dolgok ezek.
Szerintem lehet 32 mag 16GB RAM-.al, akkor is akadni fog az aktuális Galaxis.
-
korpicschess
veterán
válasz
Cyberpunk #41216 üzenetére
Gyári vagy CM ROM (gondolom AOKP, stb is ilyet hoz), szinte bármilyen custom kernel, OC nélkül. Kb. az összes Antutuval amivel próbáltam.
Most 4.3-mal szar pontszámot hoz, de nem is a legfrissebb a 4.3-mam, ráadásnak szerintem egyik bench sem szereti még, de érzetre talán jobb.
Múltkor S3-mat nyomogattam, és az jutott eszembe, hogy te jó ég, ez hogy a f*szba akadhat így?! -
Bling95
őstag
válasz
Ragnar95 #41215 üzenetére
Fizika kozepre megyek osszel , nem nagy cucc alapvetoen de nem szeretnem elszurni , raadasul jovohettol egesz augusztusban intenziv olasz tanfolyamon vagyok hetvegen meg azert bulizni is kene szoval nincsmese neki kell allnom...
Azabaj ezzel a fizika erettsegivel is hogy pici szarokon lehet rengeteg pontot elbukni ...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #41214 üzenetére
Milyen ROM-al, milyen verzióval (Antutu), OC-val, vagy anélkül? Én 18k körüli pontokat látok a guglin.
S4-nél nem nehéz. Híresen jól optimalizált Samsung.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Bling95 #41213 üzenetére
Ne is mondd, én a héten tudtam meg,h mivel nagyon nagy eséllyel vilamosmérnökire megyek infó helyett, kelleni fog egy fizika emelt
És mindehhez 2éve nem tanultam fizikát
Pedig eddig olyan könnyűnek tűnt a jövő év, 3érettségi és ebből csak 1 emelt, de úgy tűnik, most lesz 2 szopatós emelt + 2 közép...Vagy megpróbálkozhatnék a fizikával ősszel, de ahhoz kb 0-24-ben kéne addig fizikát tanulnom, amihez nem igazán fűllik a fogam
-
Bling95
őstag
Elkezdtem fizikat tanulni az oszi erettsegire , de baromi nehez nekiallni
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #41211 üzenetére
Antutuban dob a Xiaomi 25k pontot, a seggszusz 4 meg 18k~ pöttyöt. Egyértelműen erősebb ez nem vita tárgya. De lényegtelen, mert gyors a rendszer, nem vagyok bencmark homár..D
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #41201 üzenetére
Nagyon is tudatos választás volt. Szifon kicsi lenne, nem merem bevállalni. Persze egy HTC One-om majdnem lett, csak kár, hogy rútul átbasztak.
Tepsik nem érdekelnek most, egy kompaktabb készüléket akarok, de 111k lesz ez mindennel együtt, ennyiért ilyen mobil nem kapok, még ha problémás a gari akkor is bevállalom.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
madgie #41202 üzenetére
Leginkább csak a 210 ezer forintos iPhone ár mellett szimpatikus.
Gondba leszek, ha már cserélni akarom a 4S-t, mert az új még a mostaninál is drágább lesz szerintem (nálunk), és sajnálni fogok annyi pénzt kiadni egy telefonért. Alternatíva nem nagyon van, android kizárva, előveszem a fiókból az e51-et pár évre, amíg jön valami hiperszuper innováció. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #41201 üzenetére
Én sem értem. Ez fölösleges pénzszórás csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest