Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #144589 üzenetére
Köszi.
Nem végül maradtam a "bevált" márkás brandnel. Peg Perego a legdrágább, ennek a hordozója max pontot kapott Adac tetszen az olcsoknak a hordozója nagyon nem tetszett.
Már lassan 1 hónapos, minden rendben ment kicsit előbb jött megvicdelt minket. (Tervezett császár lett volna, de 1 héttel előtte elfolyt a magzatviz).
Radi: az elektromosak is van ökológiai lábnyoma ez tologatosSzerk.: majd ha lesz idom leírom a Brendonos hercehurcát... Nem volt egyszerű a pénzt visszaszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #144590 üzenetére
Mondjuk itt te voltál a hibás meg a vevő, mert ugye meg is kell erősíteni hogy jó e a szám, ha te nem kérdezték rá te hibád, ha igen és ő nem vette észre meg az ővé is.
Amúgy ilyenkor ha előfizetéses számra megy a 3 ezer az jóváíródik az előfizetésen vagy elvész?
[ Szerkesztve ]
-
-
Arcképgyáros
Az imént töltöttem egy dominós telefont a boltban, véletlen 70-es szám helyett 30-as számot írtam be ezért elment valami idegennek 3000 ft. Felhívtam, hogy ha lenne olyan szíves visszatölthetné egy számra.
"Háát, most van a gyerek szülinapja, elfogyott minden pénzem de jövő héten vissza fog menni!"
Bíztató. Nem tudom, hogy tudtam benézni.
-
Zjunior
veterán
válasz Thunderzolee #144581 üzenetére
Javaslom, mielőtt Ön ilyeneket ír, azelőtt olvasson el egy tájékoztatót az apple iphone termék működéséről, és annak KOCKÁZATAIRŐL, többek között, mi történik, ha újra rakjuk az apple iphone-t?!
Jó, megfullok, hagyjál!😁👍🏻[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
lacy86
addikt
BLACK!
Neked milyen orad van amit az Ali-rol rendeltel?
Vennek en is egy ilyen "olcsobbat".
Csak neha vennem fel -
veterán
válasz Zjunior #144577 üzenetére
öööööö... szerintem nem jól olvastad/értelmezted amit írtam, vagy nem jól írtad amit akartál, E/3 helyett E/2-t használtál.
Nem az enyém az Iphone, nem én vagyok a hunyó, én valóban kaptam visszajelzést az Oszkártól a foglalásról, de azt nem tudom, h ezt az illető küldte-e, vagy automatikus válaszüzenet a foglalásról, amit az Oszkár rendszere küld.Erre céloztam, h az illetőnek is kellett egy ilyet kapnia reggel 8:49-kor (amikor foglaltam), szóval 11 felé hívtam fel, akkor mondta, h téves, addig vagy nem olvasta a visszajelzést, vagy b×szott rá, h jelezze felém, h nem aktuális az út. :/
Nekem is meredeknek tűnt a magyarázata, de nem értek az Iphone fiók működéséhez, nem tudom mi ez a szinkronizálás, h ilyenkor mindenhová becsekkol a telefon ahová csak regelve van a tulaj, és újraindít minden aktív cuccot? (jófogáson is nyilván újraindulnak a hirdetések ha esetleg ott is tag..)
-secret-:
Van mivel, mert ~kétóránként mennek vonatok, szóval nem olyan nagy dolog ez, csak ha indulási időkor (12-kor) tudom meg, h mégsem lesz az útból semmi, akkor simán előfordulhat, h kések annyit, h már nem érek oda. Busz is van, de azoknak 3 óra az út, azzal elkéstem volna.
Meg kocsim is van, csak matricával együtt már nem érte volna meg azzal menni.Meg én is hibás vagyok picit talán, mert a sok pozitiv tapasztalat után nem tartottam szükségesnek, h foglalás után felhívjam egyből a hirdetőt, h pontosítsak, mert elég gyakori, h csak Oszkáron belül váltunk üzenetet, és nem kell hívogatni egymást feleslegesen, de ezek szerint inkább ne bízzak meg vakon minden hirdetőben, mert bele tudok szaladni ilyenbe is.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Zjunior
veterán
válasz Thunderzolee #144547 üzenetére
Kacagni való volt a leírásod!
Nekem is most aktiválta magát az új többszázezres iphone 7 plus, és voálá, utaltak a számlámra 200 ezret...
Juppí!!!😁😁
Amugy meg vissza kell jeleznie oszkaron el kell fogadnia az utadat attól h meghírdetődött ... szval hazudsz is kemenyen[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
SÖ
addikt
Nézegetem ezeket az i3-as handras videókat és nagyon meggyőző tud lenni. Nem csodálkoznék ha pár év múlva akár Tesla-kat is árulna a Westndbe. 😝 Sajnos én a BWN 118-120d-be vagyok beleesve. Talán tavasszal.
Cica - sokszor. Kéri a kódot de nem azért mert nem ismeri fel, hanem hogy ne felejsd el. 😁
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Volt már nektek olyan hiba, hogy a touch iD-t ne hajlandó elfogadni a szifon? Az agyamra megy már ha tiszta, ha nem akkor sem jó.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
veterán
-
agabe
addikt
válasz Thunderzolee #144552 üzenetére
Azert irtam azt, mert az kb az S8-ashoz kepest a masik veglet.
Nem kellene olyan telot kiadniuk, de valoszinuleg sokan vasaroljak kulonben nem gyartanak, es utana meg persze szidjak.[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz szekra #144556 üzenetére
Én is mindig ezt a sablon szöveget kapom. 4-5 alkalommal tettünk már bejelentést, semmit nem ér az egész. De mi van, ha bilincsbe visznek el, mert nem jelenek meg a bíróságon pl? Vagy pl. az egyetemi felvételi értesítőmet se kaptam meg a mai napig. Hihetetlen, hogy nem lehet semmit tenni ellene.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
szekra
addikt
válasz Sukta 95 #144553 üzenetére
Nem tudom emlékszel-e, nekem ugyan ez volt 1 hónapja, írtam is nekik panaszt. Napra pontosan 30. napra válaszoltak, és egy sablon sallang levelet írtak, természetesen mossák a kezüket. Ha gondolod leírom pm-ben.
A lényeg egyébként ennyi volt a végén:
"Bejelentését követően munkatársaink figyelmét felhívtuk a körültekintő, pontos munkavégzésre."
-
szekra
addikt
válasz Thunderzolee #144552 üzenetére
Ehh.. mi is örültünk neked, a viszont látásra!
-
Sukta 95
aktív tag
Rendeltem ebay-ről Németországból Mátészalkára 2 terméket is. Egyik sem érkezett meg. Ellenben Debrecenbe ugyan attól az eladótól már régen megérkezett a termék. Refundot nem akarok kérni. Postás gyakran nyúlja le/nem kézbesíti a leveleket, volt már rá példa, hogy bírósági levél nem érkezett meg. Milliószor tettem már panaszt a postán, sz@rnak a pofon, aki felveszi a panaszt elmondja minden alkalommal, hogy "nincs megfelelő munkaerő, bárkit felvesznek, aki tud biciklizni", ezzel mégis mit lehet kezdeni? A 15 ezres termékem kuka, refundot kérni meg szemétség lenne ilyen esetben, amikor szinte biztos, hogy a postát hibájából nem érkezett meg a termék...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Totheground #144549 üzenetére
Ehhh... a többi hsz nem érdekes, de ez a komment megérintett.
agabe:
Vagyis mégis, a J3-as említése mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Azért 2017-ben már illene eljutni arra a szintre, h 8 mag, és minimum 2giga ram alá nem kéne menni androidos telefonok esetében, ha használni akarjuk a készüléket a telefonáláson kívül bármi másra is - normális sebességgel.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Érdekes, ha van ilyen hiba az Oszkárban, de inkább csak rizsának tűnik mert magától nem "szinkronizál" úgy, hogy egy korábban már (bármilyen platformon) lemondott utat újra aktivizál ...viszont nem nagyon van köze ahhoz, hogy iphone, vagy samsung vagy bármely gyártó telóját használja bárki aki vagy hanyagságból vagy user error miatt nem tud használni egy appot úgy ahogy kellene, vagy esetleg "elfelejt" jelezni azoknak akiknek illlene.
Érdekes lenne csak azért valaminek a követőjévé válni mert épp használ egy-egy típusú eszközt..mondjuk ha épp most galaxy s8-am (vagy lehetne J3-am..tök mindegy) van akkor samsung követő vagyok ?na mindegy lépjünk tova.
Elég uborkaszezon van most az érdekesebb telók bemutatása terén, pedig már olvasnék valami jó kis kütyüről.
Azt láttam google nexus és pixelben található kamera appját már fel lehet tenni (no nem hivatalosan) sok qualcom-os telóra. Azzal azért elég jó képeket lehet lőni kíváncsi vagyok más telókból mit hoz ki.[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Írj neki negatív értékelést. Ennyi.
Illetve csak ha utolsó pillanatban lemondott útról van szó, legközelebb figyeljen.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Reflektalj az alairasodra, ha egy ilyen hulye kamu magyarazat alapjan vonsz le kovetkeztetest az altalanosan az iPhone-rol.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
radi8tor
MODERÁTOR
Köszönjük, hogy megosztottad velünk.
Azért egy user tevékenysége alapján ne általánosítsunk.⭐ Stella
-
veterán
OFF
Oszkáron lefoglaltam egy utat.
Nem jött visszajelzés a sofőrtől, (mondjuk nem is kötelező).
Később azért felhívtam, h pontosítsam a helyszínt, bár a hirdetésben szerepelt a cím is, ahonnét indul.
Sajnálattal közölte, h nem aktuális az út, nem ő rakta fel, hanem vett egy új Iphonet, amit ahogy elkezdett használni, az szinkronizálta magát vagy mi, és így aktivizálódott egy régebben meghirdetett út Oszkáron - vagyis újra feladódott a hirdetés.F×sza gondoltam... még jó, h volt B tervem, különben ideges lettem volna, mivel kivételesen most időpontra kellett mennem valahová, és oda kellett volna érnem. (Budapest - Balaton táv egyébként)
Nemérdekel a magyarázat, a rizsa.
Csillivilli vadiúj ájfonra van pénz, de mobilinternetre már nincs.. -_-
Legalábbis az Oszkár értesítést küld foglalásról, amit ő ezek szerint nem kapott meg órákon át; ilyen esetekben illett volna jeleznie a foglalást kezdeményezőnek, h bocsi, de ne gyere. Mi lett volna, ha nem hívom fel, csak megjelenek a megadott időpontban a helyszínen?Ennyit a nagy ájfonról meg a követőiről..
/OFF
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz lacy86 #144539 üzenetére
A rubik kocka + légyfogós lett szerintem a legjobb Egyébként sok feladatot meg fog oldani az iOS11, de sajnos aki esetleg tényleg munkára szeretné használni annak komolyan át kell gondolnia a folyamatait. Most olvastam, hogy tömörített állománnyal semmit nem tud kezdeni a Files, ha úgy vesszük innentől nekem kb. ki is lenne lőve a történet, mert privátban minden munkám tömörítve jön. Persze át lehet ugrani, iFiles, vagy iZip megoldja, de igazából ez számomra azt mutatja, hogy filekezelésben továbbra is a kis saját világában marad.
Kíváncsi vagyok, hogy pl. képek esetén mennyi formátummal kell kezdeni valamit, vagy továbbra is majd át kell huzogatni egy 3rd party appba.Xbox GT: nozsolt
-
szekra
addikt
Dobjatok emailt pm-ben, rég küldtem már, remélem "unlimited".
-
lacy86
addikt
Reggel most lattam uj ios11 videokat, hogy milyen lesz ipaden!
Ezeket a funkciokat majd csak ipad pro-n lehet majd hasznalni? -
-
gyuromoj
veterán
válasz Sukta 95 #144529 üzenetére
Hannibal első két évada szinte maga volt a tökély számomra anno.
Esetleg a Gotham, első évad kicsit lassú és felvezetos. Viszont a második evadtol nagyon szépen magára talál és tartja is a szintet eddig.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Sukta 95
aktív tag
off az offban: Mondjatok már valami x-akták, aranyélet (oké, elég nagy a szórás a kettő között ) típusú sorozatokat.
-
MurdR
veterán
válasz nord_ #144505 üzenetére
Nem érdekel mennyibe kerül (ésszerű kereteken belül). Tényleg 3 tokot kukáztam eddig, azokra összesen 3000ft-ot költöttem, és itt vagyok tok nélkül
Még a Leather Luxury (by ebay ) tokra vagyok kiváncsi, ha az is hulladék lesz akkor veszek egy normális tokot.
Radi: én sajnos eléggé figyelmetlen vagyok ilyen téren, és szívbajt kapnék ha egy ütődésnyom éktelenkedne a teló oldalán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
agabe
addikt
válasz Sukta 95 #144516 üzenetére
Akkor eri meg csupan ha nem (vagy max alig) dragabb mint a mostnai neted, es az is csak azert mert akkor van benne potencial ha valami miatt hirtelen kellene tobb kraft, vagy kolcsonzesi folyamat kozben akarnal esetleg meg tobb streamet tobb eszkozre is futtatni akkor jol johet az alapbol nagyobb savszel, de ha ilyen ritka akkor nem tuti, hogy kell valtani, mert tenyleg csak ugy tudod kihasznalani (nem csak wifire gondolva) ha a router is birja, szoval azt biztos upgradelni kell.
Ja...most olvasom csak wifit hasznalsz mindenre (nincs Nas a kolcsonzesre? ). Jo hat van olyan helyzet amikor esetleg jobban johet a nagyobb savszel, de eleg valoszinu, hogy par evig meg nem sokszor venned eszre.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Zjunior #144515 üzenetére
ezt sokan ajánlgatták már. lehet, hogy teszek majd vele egy próbát. egy 60 nm-es társasházat illik lefedie bármilyen routernek azért. (bár, amit adnak huaweit a telekomnál, az bnőmék szalkai paneljét se fedi le, csak egy ~2000 ft-os tenda routerrel)
Van egyáltalán bármi haszna a gigás netnek? A mostani 100 mega, ezzel a vacak tp-linkkel is kiszolgálja a chromecastot, telefonokat, laptopokat gond nélkül. Az meg annyira nem szempont, hogy 10 perc vagy 1 perc kikölcsönözni egy filmet ( ) a magról. Pláne, hogy kizárólag wifin használunk mindent, kábeles kapcsolat egyáltalán nincs.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sukta 95
aktív tag
Vettem egy ilyen routert olcsón, vajon wifin átmegy rajta a digis gigás net? Legalábbis többé-kevésbé, remélem igen..
-
nord_
veterán
válasz MurdR #144503 üzenetére
Ha lötyögésmenteset szeretnél, akkor Spigen a megoldás. Nekem Rugged Armor van, több mint egy éve használom, de ugyanolyan perfekt, mint az első nap. Jópárszor levettem, nem nyúlt ki, nem gyűjtötte alatta a port, és nem karcolta a telefont. Üvegfólia is pont elfér mellette.
Tudom, tudom, sokak szerint az eBay tele van tökéletes darabokkal, ráadásul töredékáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest