-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #127016 üzenetére
Elvileg már azt olvastam gyárban bejáratják ezeket, így nem is kell járatni... Na de felesleges is lovagolni ezen, a lényeg én nem vennék új kocsit akkor se ha lenne 100 millám, a miértjét leírtam. Apósom és évi 5 ezret ha megy sokat mondok, és mindig új kocsit vesz...
Gergőke88: Ha cégre megy akkor úgy már tényleg jó, negyede visszajön, így alkuval már lehet én is bevállaltam volna. Nem vagyok tisztába céges dolgokkal, használt kocsira is vissza lehet igényelni, vagy csak újra?
A bejáratást meg előbb már írtam, elvileg ezek már be vannak mielőtt kijönnek a szalonba.
radi8tor: Mikor hogy, most vettek egy Opel Mokkát, azt majd simán megvenném ha oda kerül a sor hogy eladják, addig lesz benne vagy 30 ezer km...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!