Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
válasz
icecave #32040 üzenetére
nekem pattintós műanyag hátlap van....na modnom a gs-en én is kipróbálom..asztalról felveszem 4 csík.....alul felül bemarkoltam....lement 3 csíkra.....4mp. után felugrott 5 csíkra
...
kicsit túl van ez lihegve....van már egy oylan érzésem hg a konkurencia meg a média felfújja....na majd kiderül ha lesz egy sajátom -
ko9
addikt
válasz
icecave #31919 üzenetére
Az meglehet. Amúgy ugyanattól a csávótól jutottam el, de úgydöntöttem összehozok vele egy találkát, ha már Pesten járok. 30k felett egyébként is csak személyes ügyintézés ami nálam lehetséges...
Szóval hogyan lehet egy iPhone-ról kideríteni, hogy 100%osan eredeti, és nem egy jól sikerült utánzat?
Pl. ha felismeri az iTunes, vagy van vmi kézibb (értsd: a készüléken belüli) dolog is?
Köszönettel: Ex -
majom2
senior tag
válasz
icecave #31888 üzenetére
a folytatás sem rossz
"A legjobb rész van azok gyári kulccsal kell használni a GSM fuvarozó világszerte! Létrehozásakor iPhone 4, az Apple tervezői és mérnökei nem indult el egy tiszta papírlapot. Elkezdtek három éves tapasztalattal tervezése és építése a telefonok, hogy újra mi egy telefon tud csinál. iPhone 4 eredménye mindent, amit megtanultam eddig. És ez minden szereplő egy szép zárt mindössze 9,3 milliméter vékony, így iPhone 4 a világ legvékonyabb okostelefon. "
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #31840 üzenetére
ha meg azt nézzük hogy egy 3gs az áráért hibátlan, a 4 meg hibás azért amit kérnek érte akkor még helyt is állhat
ha abban a fél órában van épp egy telefonod és elszáll a hívás emiatt az sztem ciki, dehát ne ott fogd vazzesssssan: ha nem akarsz downgradelni akkor tedd rá a 4es os-t oszt kész..
akkor is ezt írja vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
icecave #31827 üzenetére
"Jelen pillanatban jobb választás egy GS, mint egy 4-es, az tény"
Hát sok minden van, ami tény, ez speciel baromira nem az.
Nagyon sokáig próbáltam leárnyékolni a 4-t, és kb. fél óra alatt egyszer sikerült. Egy másik alkalommal egyszer se, úgy, hogy az említett helyeken fogtam le az antennákat. Nem mondom, hogy ez nem egy komoly tervezési hiba, de ha a gyakorlatban ezt nem tapasztalja valaki, vagy tokban hordja, és 0%-ra csökkenti a leárnyékolás esélyét, akkor ezzel semmi gond nincs. Persze, egy ilyen kategóriájú telefonnál ne legyenek ilyen gondok, de ettől még ne jelentsük már ki, hogy a 3GS jobb választás, mint a 4. Max antennakérdésben, aminek a hatását amúgy se könnyű előidézni.
-
jacis
nagyúr
válasz
icecave #31823 üzenetére
Igazság szerint én sem azért akarok váltani mert annyira vacak lett az iOS4-el a 3G-ém. Inkább az újban megjelent tudásra van szükségem... (normális videó készítés, multitask....) ezzel a telóval is csináltam 3000 képet de biztos jobb lesz az 5MP-el tovább menni na meg a vaku sem egy utolsó dolog számomra.....
Meg végre fehér lett az egész teló![ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #31823 üzenetére
nekem csak 3g-m van de azzal is boldog vagyok (ios4nélkül méginkább)
egyenlőre úgyérzem hogy kibír ez mégegy évet a következő iphoneig..
ha mégsem akkor is inkább veszek majd GS-t mint egy hibás 4et. de ez csak az én maximalizmusom.. ha veszek majd vmit akkor az legyen jobb mindenben..de legalább olyan.sssssan: végigmegy a restore csak bentragad recoveryben? (tehát a restore végén írja ki a hibát?)
Error 28 is a hardware error so most likely you will want to return it to Apple for a Warranty replacement. This error is new to iTunes 8.2, on previous iTunes and with earlier firmware you would just stay stuck on Waiting for iPhone - basically iTunes is getting no response from the main iPhone board. Repeated attempts may eventually get it to restore, but as this could be down to an underlying hardware issue your best bet is to return it for Warranty replacement.vki ezt írta rá, ezekszerint ez hardwer gond, de azért válaszolj a kérdésemre
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #31818 üzenetére
igen en kihallottam ezt a hibat amit maga az apple is elismer es egy olyan megoldassal poenkodik ami megalazo sajat magukra nezve.
en elhiszem h itt a temobil erosebb halozaton megy de ahol estleg gyengebb a terero attol meg elojon a hiba. nekem ez nem kell. konstrukcios hiba ezt mindenki tudja es persze h nincs pofajuk visszahivni a telokat ezt meg is ertem, de hogy semmit nem tesznek az mi?
ne ott fogd???!!!! ha lol. enis nagyon beleszerettem az iphonomba de ez legalabb kicsit kinyitotta a szemem. en biztos nem veszek ilyen allapotban 4est, inkabb megvarom a kovetkezot, ha meg annak is lesznek ilyen gyerekhibai hat valtok gyartot.. mostmar nincs akkora egyeduralma az applenek... -
-
Sakab
senior tag
válasz
icecave #31755 üzenetére
naaa nem suff
elárulom h márciusba 4.1es macbookot is igy vettem h bevolt törve a kijelzője meg megvolt pusztulva az olvasója hip hopp kész is lett
igaz azzal is szívtam sokat de kész és azota is megy gyönyörüen
2hete vettem újonnan egy 2gigás shufflt, hiányzott is h azt nem kellett szétszedni[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
-
Sakab
senior tag
válasz
icecave #31743 üzenetére
káromkodásért bocs kivenni már nem birom de majd vmi moderátor kiszedi...nagyon megkönyebbültem h nem csesztek át annyira...
Az elmozult az érintkező akkor azt ha legközelebb is csinálja szétkapom és megtakaritom és megnézem a csatlakozóit.
(netudjátokmegmitéltemátazért) -
Sakab
senior tag
válasz
icecave #31720 üzenetére
őőő megmondom öszintén arra nem emléxem. viszont amikor nyomkodtam 1,5óráig akkor irtam a billentyün és ott hibanélkül ment. plusz amikor nyomvatartom a bekapcs gombot hosszan akkor fent jelenik meg a csúszka és azt se engedi megmozditani.
plusz amikor feltette a 4.0át akkor felvolt oldva a bill mert a menübe lépet magától. és ott is hiába nyomkodtam[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
icecave #29996 üzenetére
Az egy dolog, hogy először annyit von le. Csak a bank nem teljesen így működik. 1 EUR zárolásra kerül, majd elszámolásnál már csak 0.79 EUR-t, tehát a tényleges összeget emelik le a számládról, a többit pedig feloldják. Fene tudja, talán az árfolyam-ingadozás miatt... De ha lekérsz egy számlakivonatot, azon már 0,79 fog szerepelni
(közgazdász vagyok, ilyeneknek utánanézek
)
-
FefeeX
veterán
-
<NewL>
addikt
válasz
icecave #29933 üzenetére
nem valami tuti akkor ez a multitask, illetve 3G-n biztos nem jó. azért a fél gb memória már szerintem bőven elég neki a 4G-n, ott már döfi lehet. ajjajj mindenképpen váltanom kell
remélem lesz a vodánál is.
szóval perceken belül adok a szájának egy restorét, kipróbálom multitask nélkül, a háttér ficsörrel, ha az se jön be akkor meg anélkül, jb nélkül.
de most komolyan, hogy lett független a telefonom?
az utolsó frissítésnél t-és simért kellett szaladgálnom, most meg simán jó volt a vodás simemmel. frissítéskor ki kell venni a simkártyát amúgy? mert én bennehagytam
manchester85 :
[link]
nemtudom, hogy eltűnik-e róla minden vagy akármi, de egy biztos ezeket manuálisan megtudod menteni :
Névjegyzék,Naptárbejegyzések,Híváslista,Levelezés,Térképek,Jegyzetek,Üzenetek[ Szerkesztve ]
-
gaabi
tag
-
Enjoy
addikt
válasz
icecave #29877 üzenetére
Hmm, nem igazán értem a kérdést.
Nekem korábban azzal volt bajom, hogy a fényképek/képek minőségét, amiket gépről telefonra szinkronizáltam, az iTunes lerontotta a minőséget.
iPhone-on "szemcsések - homályosak" voltak a képek, főleg ha még bele is nagyítottam...Most már ugyanolyan jó minőségűek a képek iPhone-on nézve.
-
manchester85
veterán
-
balazs0102
senior tag
válasz
icecave #29849 üzenetére
bizony bizony...én is inkább raknám vissza a 3.1.3-at jelen állás szerint. egy nap alatt eddig 80% körülre merültem, most 50-re. ja és még utána jöttek a játékok ez az meló után és úgy meg teljesen ki lett ütve a teló 2 óra hazsnálat során..valami nagyon elbaszott egy szoftver lett....pedig eleinte tetszett.
-
Scoobyka
addikt
válasz
icecave #29434 üzenetére
Átlag felhasználónak nem kell jbzni... A jb egy lehetőség arra hogy megtobbet tudjon a telefon...de most komolyan milyen dolog hianyzik a telobol amiért jbzni kene? Quick scrool van...magyar nyelv van...multitask van...adatforgalom kapcsoló van...gyors stabil rendszer fagyas nelkul van...stabil wifi van nem kell insoname progi sem hogy tartsa a jelet....csak a warez miatt kelhet mostmar a jb...bárki barmit mond ez van a háttérbe ... En is jbztem a 3.1.3ast de miota fent van a 4.0gm nem erzem hogy szukseg lenne ra...sbsettings sem hianyzik mar...
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz
icecave #29432 üzenetére
Nálam gond nélkül ment a download az utolsó 2-nél, a 3.1.2-t ráadásul mobil nettel töltöttem, az 1.3-at pedig egy vér gyenge wifi-vel.
Apropó icecave, az IS fullra rácuppant a témára, van egy néhány mm-es kör, azon kivül hibátlan. Köszöntem még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
kersakdaved
tag
válasz
icecave #26797 üzenetére
és ez fedi a krómot?
Skinzone v Gelaskin matricát akartam rendelni rá, de ma észrevettem, h a kijelző oldalánál egy kb centis részen a belső szélénél feljött egy kevés. tényleg elenyésző, de pl az ujjamat végighúzva érezhető. és még csak két hetes. nem tetszik ez a dolog...
szóval olyan kell, ami a krómot is fedi.[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)