Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Aktív témák
-
MixY
tag
válasz
Misi1979 #26473 üzenetére
Ja értem.
Hát nem tudom, hogyha tényleg ezeken múlik akkor sógorom nevére venném meg.
Ő már vagy 10 éve T-s, nem szerepel feketelistán, van munkaviszonya, 31 éves, barna szemű.
Én meg Vodás vagyok 7 éve, így feketelista kizárva, most érettségizek, 18 éves vagyok és kék szemű.
Sógoromnak több esélye lenne. -
Kashim
őstag
válasz
Misi1979 #26393 üzenetére
Igen nekem annyira nem is jött be az a telefon. Csak maga az érintőképernyős kezelés, meg az elérhető progik tetszenek. Ráadásul csak pár napja van meg neki, de láttam már fagyogatást is tőle, meg a géppel való összekötés is elég nehézkes elsőre. Igaz még csak 1.5-ös android van rajt. Igazából nincsenek nagy igényeim, számomra az is bőven meggyőzőbb amit iPhone-ról csak videókon láttam. Linket megsasolom, valószínűleg sűrűn fogom látogatni ezután.
-
Kashim
őstag
válasz
Misi1979 #26390 üzenetére
Egy őskövület Sonyericsson K750i-ről. Lámpája hiányozni fog.
Bár még mindig szeretem, jó lenne már váltani, főleg hogy megláttam kollégám érintőkijelzős Samsung Galaxy Spicáját.Köszönöm a tanácsaid, így fogok akkor keresgélni innentől.
Házi függetlenítésről esetleg tudnál valami leírást/tutorialt linkelni? Mennyire rizikós művelet?
Hátha találok egy kedvezőbb árút aminél viszont nekem kéne megcsinálnom.
Nem vagyok egyébként teljesen analfabéta, csak iPhone-ról nem tudok semmit egyelőre.
K750i szoftverében anno még turkáltam FAR Managerrel, hogy a hülye fényképező hangot kiszedjem. -
Doresz
tag
válasz
Misi1979 #26181 üzenetére
Igen, de olvastam nemrég, hogy valaki be is perelte az Apple-t, mert 'false positive' eredmény miatt megtagadták a garanciát. És a kis érzékelőt gyártó cég honlapján jóval erősebb elszíneződést jelölnek meg nedvességgel való érintkezésnél, mint amit az Apple számít ilyen esetekben.
-
Doresz
tag
válasz
Misi1979 #26179 üzenetére
kösz, megnézem, bár annyira idegesít, hogy lehet, inkább a régi SE-met veszem elő.
Drukkolhatunk, bár ha kitalálják, hogy vmi baja van, akkor hülyét kapok. 1 órás kora óta fólia+tok kombó vmilyen mértékben védte, tükörsima az üvege és le sem ejtettem. Tehát ha történt valami, annak 100% nem én vagyok az oka. Félve várom az értesítő sms-t, hogy kész, de optimista vagyok.
-
and1mixtape
tag
válasz
Misi1979 #26073 üzenetére
A gepen van..s mar 5 jere nyomom a Make it raint de nem csinal semmit se! bejon a hobbyt feje, egy csomot var, azutan magatol ujra indul! ennyi
Most oltem meg a telomat? gondolom a restore menne..csak 3gs s nem lattam a cydiaba SHSH-t! mast mit tudnek csinalni vele?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
<NewL>
addikt
válasz
Misi1979 #25542 üzenetére
na vegre egy ember
azert is irtam az elejen ,h hol latjak a jacket amkor nincs is olyan kep amin latszodhatna
nekem siman bejovosek ezek az elek,imadom^^ (olyan mint egy jo ezust bmw)Jatekos : igazad van amugy,mert tenyleg szep designes telefonokat csinalnak. en ugy gondoltam ha ilyen aluhazat kap nem kell mar nezegetnem naluk.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz
Misi1979 #25537 üzenetére
Én egyenlőre csak a 3 képből ítélek bár tény, hogy az egyik oldalát nem mutatják.
EDIT: Na kicsit jobban megnéztem mégegyszer. Nagyon fake szagú a dolog... Nézzétek meg jobban, az első és a második képen is látszik ott a felső bemeneti izénél vagy nem tudom mi az, hogy totál üreges és látszik az "asztallap" is alatta mintha az egész "izé" csak egy üreges ház lenne semmi más. Meg őszintén szólva nem tudom miért csinálná az Apple bővíthetővé a köv generációt... felteszem 16GB-nál kezdődik akkor totál fölösleges rá egy bővíthetési lehetőség bár ez megint csak saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
válasz
Misi1979 #25479 üzenetére
nekem már van 5
kocsiba,laptoptáskában,utazótáskában,fiókban,dokkolón. (500-600ft nem pénz egy ilyenért. a tegnap pont ezt fejtettem ki Mr Csizmás úrnak aki egy igazi applehateboy
,hogy egy Nokia,Se vagy akármilyen telefontöltőt,adatkábelt ennyiért,ekkora mennyiségben egyszerre ha meghaltam se tudtam volna venni
)
remélem soha nem cserélik le ezt a csatlakozótadnoctum18 : én iBall-ra gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Misi1979 #24475 üzenetére
szerintem azért nincs neked mert mindig mikor restorolsz vissza backupolod a régi adatokat, így az összes beállítással együtt.
még régen elbaszhattad valamivel és azóta meg van jegyezve. csinálj egy restoret és ne backupolj!
(egy restorenál felment a gyári szoft még régebben, backupoltam, és jb-nélkül volt pl %os akkukijelzésem ami megmaradt az sbsettingsből.. innen sejtem h ez lehet)
telefonszámok, naptár, email ugye ott a google vagy akármi már ahonnan visszakapod őket, emiatt nem kell backup, játékmentések nyilván elvesznek, csakúgy mint sms-ek de vhogy biztos ki lehet menteni őket, képeket szintén... -
spedyboy
senior tag
válasz
Misi1979 #24397 üzenetére
Flashlight,Fring,Bpmenetrend,Fn.hu,Facebook
,Budapestmap,dropbox,akadémiai,brushes
timetable,babyscratch,ebay,iwifi,layar,livescore
,m browser,money book,nimbuzz,shazam,
touch mouse,ozone,qik video,quick office,
scannerfor you,shozuezek vannak most fent meg pár game de nem hiszem hogy azok kompetensek lennének az ügyben...
még a budapest map ra gyanakszok..
[ Szerkesztve ]
-
spedyboy
senior tag
válasz
Misi1979 #23741 üzenetére
nem mahináltam vele semmit!
gmaps-nál sajnos nem tudom megoldani itthon hogy only wifi ( nincs routerem )-usb net átka..
de arra kiváncsi lennék hogy gmaps al ha bevan kapcsolva az adókörzet info alapjáni helymeghatározás és gps is müxik akkor mennyire kell pontosnak lennie?
mert az enyém egyáltalán nem pontos...
várost eltalálja és az adótorony mutatja hogy én ott vagyok!a gps nek kéne pontosan látni engem nem?
-
Játékos
addikt
válasz
Misi1979 #23340 üzenetére
A lényeg: mostmár tölti, csak eddig az asztalomon lévő USB-hubról akartam, de ő nem akarta...
Falitöltővel a probléma az, hogy valami csúnya 3 villájó asszem, 110V-os fej van hozzá, mert nem itthon lett vásárolva. Valószinűleg veszek hozzá egyet, ha találok jó áron.Win7-el használom a gépet. ITunes felismeri, de az a program egy agyrém!
Nagyon szeretném simán USB mass storage móon használni, mint az eddigi telefonjaimat. -
D@niel
addikt
válasz
Misi1979 #23182 üzenetére
Igen igen én is így tudom.
Még valamiben segíts nekem: a 2. mobilomom is szeretnék majd internetezni. van egy dominós kártyám, ahhoz meg akarom majd kötni az internet elérést.
Kinéztem egy díj csomagot: Havi 690Ft / 40mb net. Úgy tudom, hogy ha ezt igénylem, akkor minden hónapban leveszi magától a 690Ft-ot és elnetezem a mb-okat. Mi van ha túllépem a határt? Mi van akkor, ha a kártyámon nincs annyi Ft?42861: iwiw-re nincs és sajnos nem is lesz. Esetleg mobilos verzió, vagy az már most van?
[ Szerkesztve ]
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Misi1979 #23176 üzenetére
Bizony, én emiatt szívtam 15mb miatt + 5000ft-ot...ez szerintem a legnagyobb szemétség...én kifizetném a teljes összeget, nem értem milyen jogon korlátoz le engem a szolgáltató. Ha egyszer x dolgot rendelek adott pénzért, akkor azt aktiválja, ne ilyen részarányos marhasággal jöjjön.
-
spedyboy
senior tag
válasz
Misi1979 #23172 üzenetére
akor tökéletes!
amugy érdekes
de a vodafone internet modemem ( ami ugye dierkt erre való)
1.5mbs el jön az iphone meg 3 mbs elés még egy kérdés hogy mikor van számlazárás v nemtom tehát meddig kell kitartson az 1gb? mert megvan a telo 4napja és már 80mb... pedig nem neteztem sokat a telefonon jó töltötem le mondjuk appstorebol de nem vészesen nagy fileokat..
érdekes elözö szifonal 500mb ot nemtudtam kihasználni most meg ezzel lemenne minden?
más:
nézzetek fel az iphoneclub.hu-ra!
van ott egy nagyon jó alkalmazás bemutató az a progi neve hogy Dropbox
anyi a lényeg hogy gépedre telepited a keret progit ( és iphone ra is ) és egyszerüen beépül a filekezelödbe a gépen és szépen a kivánt doksit vagy képet videot bármit ráhuzod és az iphone on is megfog jelenni
sztem nagyon jo ![ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Misi1979 #22541 üzenetére
Az a baj hogy nem nagyon láttam még olyat ami ne annyira hajazna rá. Sőtt szerintem csak ilyet lehet kapni. Mivel klón ezért nagyban hasonlítani kell az eredti iphonera.
Amit próbáltam az fehér hátlapos volt de iszonyatosan gagyi 3 forintos műanyagból volt.
A menü az dettó iphone. Kezemben volt a sajátom meg a koppintás és úgy teszteltem.
Még a háttérképek is ugyanazok voltak az a viccesPersze funkcionálisan ég és föld a kettő
Bohóckodni jó volt vele. Arra jó hogy használja az ember és ne sajnálja ha tönkremegy mert, nem egy nagy tétel 25K. Nehogy félreértsd. Vagyis nem azt akarom mondani hogy 25K kevés pénz épp ellenkezőleg rengeteg pénz, de egy eredeti Apple Iphonehoz képest elenyésző.
Ha tönkremegy vesz helyette az ember egy másikat, mivel a szervízháttere szerintem nulla az ilyen koppintásoknak.Az iphone 3GS emben milyen a háttértároló? SSD vagy más.?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Misi1979 #22382 üzenetére
Koszi a tippet, de az intelliscreen nem multitaskingra vam, hanem a lock screenre naptarat es hasonlokat pakol ki. Multitaskingom nincs.
Egyebkent nem hiszem, hogy ez lenne a ludas, mert ha hagyom beken a telefont es nem netezek, akkor nem fogy el a ram, mihelyt inditok egy safarit, telepakolja es kilepeskor nem igazan csokken a memoriafoglaltsag, akkor se, ha 8-9 mb maradt.
Amugy meg ezt mar irtam, de egy ennyibe kerulo, ennyire szethypeolt cuccon ne kelljen mar illegalus progival torolgetni a ramot, raadasul kezzel -
Balupapa
senior tag
válasz
Misi1979 #20743 üzenetére
és szted hány embernek NINCS jailbrakelve a telefonja a topik rendszeres látogatói között?
nem folytam bele semmilyen részletes beszélgetésbe a jailbrakel kapcsolatban, feltettem egy nagyon egyszerű kérdést amire úgy látszik, csak 1 ember jóindulata és segítőkészsége érett hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz
Misi1979 #20708 üzenetére
elolvastad a cikket egyáltalán? ...mert akkor olvasd el figyelmesebben mégegyszer .....elég korrektül tölt az.
A CES-en bemutatott Airnergy töltővel egy BlackBerry telefont töltöttek fel 30%-ról teljesen, 90 perc alatt, pusztán a környező Wi-Fi jelekkel.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával