Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
ZEN1TH #30890 üzenetére
Az elég érdekes. Én is új előfizetést akartam kötni saját névre, de 40.000 előleget ott kellett volna hagyni a 3GS-re, mivel csak hó végén leszek 18. Így apám nevére vettük és csak 10 volt az előleg.
Természetesen ez arra van, hogy ne próbáld meg kifüggetleníteni és másik szolgáltató kártyájával használni, de nem igazán értem a dolgot. Mert ha fizeted tovább az előfizetést, akkor nyugodtan kifüggetlenítheted és használhatod tovább másik kártyával, vagy el is adhatod. Ha meg nem fizeted tovább, akkor a T úgyis letiltja...
Maximum azokat tudják ezzel minimális mértékben megvédeni, akik a piaci ár alatt megveszik "használtan" és utána nem fizeti tovább az előfizetést a kedves eladó. De azok is csak addig tudják használni, amíg az előleget "el nem fogyasztja" a havidíj...
Meg ugye a szolgáltató az esetleges veszteséget próbálja ezzel csökkenteni.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
ZEN1TH #30898 üzenetére
Előleget azért kérnek, mert így biztosítják magukat az új előfizetővel járó kockázattal (megveszed a telót, aztán nem fizetsz havidíjat). A 3G legalább 100k-t megér újonnan szerintem még ma is, evidens, hogy be akarják magukat biztosítani. Hasraütésszerűen eldöntik, mennyit kérnek, 15k-75k-ig. Ezt lebeszélheted, jóváírják a számládon. Webshopban csak 10k körül szoktak kérni, de ott van hitelelbírálás is. Szerintem nem sok esély van, hogy találsz még 3G-t, de ezen az áron mindenképp megéri. A 3Gs az iPhone 4 kijövetelekor se nagyon lesz olcsóbb... Az 5k-n felül nincs egyéb költséged, feltéve, ha a csomag tartalmán belül maradsz.
Keep!
Mindig azt lehet webshopból rendelni, ami épp raktáron van, ez hétről-hétre változik, komoly következtetést nem kell levonni belőle. Ettől még mind forgalomban van T üzletekben.
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
sztem ez hülyeség
én 2 hónapja vettem az enyém és semmi csak a szokásos 10k mobilelőlegamúgy most nézem h trémobil webshopban csak 32gb-os 3gs-t lehet rendelni...mi a szösz?
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
válasz
AttiQa #30894 üzenetére
én se értem ezt az egészet de azt javaslom azoknak akik 3g-t akarnak venni h várjanak inkább a 8gb-os 3gs-re. igaz h az nem 30 lesz hanem mondjuk 50 vagy méginkább 60 de sztem jobban megéri...de ezt mindenki maga tudja h neki mi elég és mire van szüksége
[ Szerkesztve ]
-
AttiQa
tag
válasz
ZEN1TH #30892 üzenetére
Szerintem azt próbálják ezzel megakadályozni, hogy a sok kedves ember megvegye 30 ért és eladja 60 ért aztán nem fizeti az elôfizut, amit persze nem ô szív meg.
Bár a logikáját annyira nem értem... mert nem azokat védi, akik potenciális ügyfeleik lennének, hanem azokat, akik nem azok. Bár lehet rosszul gondolom. -
keep
csendes tag
válasz
ZEN1TH #30890 üzenetére
hát én mikor vettem a 3gs-emet akkor kellett volna fizetnem 70k előleget abban az esetben ha meg akarom tartani a dominós számom (lehet h te is ezt akarod erre van az 50k nemtudom)...egyébként pedig az az 50k előleg nem csak lebeszélhető de fedez 10 havi ikon200 havidíjat (abban az esetben persze ha nem léped túl..)
kérdezz rá legközelebb a t-mobile-ban én is elszenvedtem velük egy darabig...:Sde én se értem ezt az 50k-t ha tényleg új előzizetéssel akarsz venni...új előfizetésnél 10k-t kérnek mobilelőlegre ami az első 2 hónapot ugyebár fedezi
[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
Voltam bent tfosnál, van még 3g, de az arc vmi olyasmit magyarázott hogy 50ezer kell előlegre. Mi ez pontosan? Semmi ilyesmit nem olvastam tmobile-on, igaz azt mondta ez az előleg lebeszélhető. Nem teljesen értem most minek kell ez az előleg. Új előfizuval venném és a 3G 8GB-ot néztem ki 24hó hűséggel és ikon200-al ami elvileg 29k.
[ Szerkesztve ]
-
gabo89
senior tag
Szerintem július végén tele lesz vele az apró 200-250e Ft-ért. Már most két tag hardverapron 210e és 250e Ft-ért előrendelésre árulja.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
Itt alaposan elgurult a gyógyszere valakinek:
iPhone 4G 16GB 374 000 Ft
Szar a forint szó se róla, de 499 font az még most sem több 175 eFt-tól, ez több mint 100%-os haszon..
Ennyiért bárki felül a repülőre kimegy érte személyesen és még 1 hetet kint is tölt nyaralással.[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #30877 üzenetére
59.990-re tippelem én is a 16 GB-s 3GS-t (20-nál többet nem hiszem hogy engednek). iPhone 4? Jó kérdés... Még akár 100 felett is indulhat (bármi megtörténhet)...
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #30870 üzenetére
Én is osztom a véleményt hogy a HD videok miatt a 64 GB-s is elférne, őszintén szólva meg is lepődtem a keynote-n hogy nem került bejelentésre. Egyelőre nekem is elég pár giga, de hetente jópár száz MB kerül rá zenéből... Majd meglátjuk.
Nekem egyébként nem tetszik az iPhone 4 design, 3GS + retina display lenne nagyon király
Aki még nem látta volna:
[link]Csak nem értem hogy meg 3G(S)-sel a FaceTime
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz
manchester85 #30865 üzenetére
Ha csak 20-30k kulonbseg lesz a 2 telo kozott, te melyiket venned
-
Quaresma
aktív tag
válasz
manchester85 #30870 üzenetére
iPhone 4 esetében indokolt lehet a 64gb mivel a HD képek/videok igen sok helyet tudnak elfoglalni..
-
Quaresma
aktív tag
Hali
OFF:
Az iPod Touchnál ,hogyan tudod megállapítai,hogy melyik generáció?
-
manchester85
veterán
válasz
FecoGee #30869 üzenetére
Gondolom arról van szó, hogy fenn kell tartani valami prioritást az iPhone 4-nak. Ha ugyanakkora flashmemóriával rendelkezne mindkét modell, akkor csökkenne az igény az iPhone 4 felé. Szerintem ez jó dolog, mert értelmetlen 64 giga egy telóra, ugyanakkor ha valami miatt, emiatt van rá esély, hogy essen a 3Gs ára. Én 8 gigával is bőven elvagyok.
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #30868 üzenetére
Erről teljesen lemaradtam
a 8 GB karcsú....
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #30865 üzenetére
8 GB-s? Nem is tudtam hogy árul a T-Mobile 8 GB-sat.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Felejtsétek már el ezt a marhaságot, hogy a 3Gs ára a mostani 3G árára esik majd. Azért kerül 30 ezerbe, mert ki akarják végleg szórni a megmaradt készletet, de ahogy csapi is írta, gyakorlatilag már nem is kapható 3G. A legvalószínűbb szerintem, hogy 100 körül nyit a 4, a 3Gs meg vagy marad ennyi, vagy esik egy kicsit, 60-70-re, de csak mert 8GB-os verzióra váltanak. Tavaly ugyanez volt a 3G-vel, mindenki azt hitte, hogy dominósan fogják majd 20 ezerért az emberek után dobni, mert ugye minden felsőkategóriás mobilra ez a jellemző.... Aztán maradt ugyanannyi, és forradalmi állapotok jöttek a fórumra.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Srácok remélem igazatok van és amint bejön hozzánk és megvannak az első tesztek akkor állok befele a sorba mert már úgyis tönkrement az E65-öm szal már kell az új teló
Ha meg tényleg elbaszták és nem tetszik kihúzom vele jövő ilyenkorig és akkor eladom aztán megveszem az újat hátha az jobban sikerül
FecoGee: Enyém bekapcsol csak a simet nem érzékeli... majd megnézetem hátha eltudom még adni
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Időről időre felmerül, hogy mennyivel csökken a 3GS ára... Szerintem lehetetlen megjósolni. Kiderül nemsokára
-
Syl
nagyúr
Na igen. Emlékezzünk csak a tavalyi 3Gs körüli felhajtásra. A nagy hőtől elszíneződő hátlap, a konyhaasztalon felrobbanó telefon (majdnem leégett a ház, vaze) stb. Aztán mire itthon kapni lehetett nyár végén, az összes probléma megszűnt.
(#30837) gabo89
Az áfa valóban 20-ról 25%-ra emelkedett, de a 3G ára úgy emlékszem 15-18% körül ment fel a 3Gs bemutatójára. -
Csabee.
nagyúr
Valós árak hol vannak az iPhone 4 ről? Mindenhol csak ilyen olcsó előfizus árat írnak, de a teljes árat nem írják ki...
Valahol láttam iphone4 16gb-os 195.000Ft-ért! Ez lenne a valós ár? De érdekelne a többi model is! -
balazs0102
senior tag
válasz
Laprasi991 #30849 üzenetére
Én is küzdöttem vele pár napig aztán mondtak h kapcsolják ki a pusht. Másik rendszernél be sem volt kapcsolva de frissítéssel automatikusan bekapcsolódott. Ki kell kapcsolni a notificaton menüt meg az email pusht.
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Laprasi991 #30851 üzenetére
Valaki azt mondta az iment hogy ne szamitsak erre, ha tovabbra is draga lesz a 3gs akkor 3g-t kell vennem, csak nem tudom hogy szeptember korul lehet e meg majd kapni a t-nel.
-
ZEN1TH
őstag
3G-t érdemes venni? Tfosnál 30ért az sem rossz talán. Lassúcska nagyon?
-
Laprasi991
aktív tag
Erről a merülés dologról tudtok valamit? Mióta frissítettem a GS-em és az iPod Touchom azóta naponta kétszer töltöm őket, mert teljesen lemerülnek. Ez így eléggé gagyi
-
balazs0102
senior tag
válasz
manchester85 #30816 üzenetére
Igen... Bár ezt a fícsört halistennek nem támogatja a 3GS
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
Olvass egy kicsit mobilarénán ha már itt vagy
http://mobilarena.hu/hir/hibas_az_iphone_4_tavolsagmero_szenzora.htmlmegjegyzés: én nem vagyok apple fanatikus de nem fogom fel ép ésszel h ekkora hibákat hagynának a telben...nem igaz h nem teszteltek! nem értem:S
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
srácok hallottam valami elvileg új "bug"ról mégpedig elvileg az új szifon nem érzékeli olyan jól az arcot és ezért hívást szakít vagy valami ilyesmire emlékszem csak haver magyarázott összevissza... erről valaki tud valamit ? elvileg valami szenzorhiba
-
megema
őstag
Jelentkezett egy probléma nálam. SBSettings telepítve van és kikapcsoltam a %-os akkuszint jelzést benne. A gyári jelzés viszont be volt kapcsolva. Így gépről feltöltöttem, miközben az SSH-s másolgatást próbáltam működésre bírni. Utána mikor feltöltött maxra, levettem és kb. 2 órát pihent. Az előbb használtam volna, de észrevettem, hogy nem merül annyira, mint szokott. Ha SBSettingsben visszakapcsolom a %-os jelzést, akkor 4%-kal kevesebbet mutat. Most akkor mivan?
Igaz, az SSH-hoz írták, hogy kell BossPref, így felraktam, de csak a program about részéből jöttem rá, hogy a SBSettings elődje, így le is szedtem. Okozhatja ez a kavarodást?
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
3G esetén azt olvastam, h nem igazán pontos a GPS, meg késik a navigálás. Külső vevővel ez kiküszöbölhető? Bár ritkán szoktam navigálni, inkább csak kíváncsiságból kérdezem.
Meg volt az első app fagyásom is, csak a restart segített, a dolog érdekessége, h fél percre rá az firefox is úgy befagyott, h csak a gép restart segített rajta. Ritka szerencsétlen reggel volt.
Amúgy meg pár napi használat után is, úgy vagyok vele, h ez a cucc k#rva jó. Bár az androidot még nem próbáltam.
Eddig egy hibája van csak, ha jól informálódtam, akkor nem lehet pusztán szoftveresen megoldani a ki/be menő beszélgetéseket, amit egy picit sajnálok, de azért túlélem. 3gsben sem lehet amúgy?
Na meg az iBlueNova-t nem sikerült még összehozni, a laptopommal, de nem is próbálkoztam vmi sokat vele, szóval akár user error is lehetett még. -
gabo89
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy továbbra is a t-mobile lesz-e a kizárólagos forgalmazó?
-
Alex91
félisten
válasz
Gabesz1019 #30834 üzenetére
Szerinted?
[link] -
Polllen
nagyúr
válasz
Alex91 #30830 üzenetére
Nekem nem érne meg +50k-t, szvsz annyival több újdonságot nem hoz...(hacsak nem használod ki minden új funkcióját, de ezt átlag felhasználónál kétlem...
)
Amúgy azt ne felejtsétek el, hogy a 3gs megjelenésénél a T felnyomta a 3g árát is...én még 28-ért vettem, 3gs megjelenésekor meg valahol 40-50k között mozgott ugyanazzal az előfizuval...
[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
Udv, lenne egy kerdesem. Ha megjon itthon is az Iphone 4 a T-hez, akkor valszeg a 3Gs- ára majd leesik a 3G szintjére igaz? Most a 3G van ikon200-al és 24 hónap hűséggel 29 rugóért, ami már egész jó ár. Szal akkor lehet hogy ennyi lesz majd a 3Gs? Mert akkor lehet beruházok erre. Kössz a helpet.
-
Syl
nagyúr
válasz
Cheater-666 #30827 üzenetére
Vagy elektron vagy dombornyomott. A kettő együtt nem megy.
Ha a kártya hátsó felén (az aláírásnál), a kártyaszám mellett van külön egy 3 számjegyű rész, akkor az netes vásárlásra alkalmas. -
Cheater-666
csendes tag
Hello van egy Iphone 3GS-em és szeretnék vásárolni az appstorból játékot és programokat.Nos ugye ahhoz bankszámla kell és én most nyitok a CIB bankba Cibezz számlát VISA electron dombornyomott kártyával az megfelelő a vásárláshoz ? Mert ahogy néztem az itunes felhasználomnál a fizetéshez titkos kódot és kártya számot kell beirni ami rajta van a kártyán.Válaszokat előre is köszönöm!
-
D@niel
addikt
válasz
balazs0102 #30825 üzenetére
Részemről akár Flash support is lehet, csak ne zabálna ennyit....
Nem tudom mi lehet a gond, ha folyamatosan ki kell lőni a multitaskból az app-okat, elég gáz..
Amúgy semmi értelmét nem látom. Zavar, hogy pl. settings-nél ha váltok EQ-t, ugyanoda dob vissza, pedig tök másért léptem be. Oké, hogy 2 bökés vissza lépni, de sok kicsi sokra megy...Meg semmi nem fut normálisan a háttérben, majd idővel a messenger, és akkor még kevesebb lesz az üzemidő... Ook
Nem tudom más hogy van vele, de nekem valahogy gyorsabbnak és érzékenyebbnek tűnik a Safariban a multitouch.
[ Szerkesztve ]
-
_Fefe_
tag
válasz
Szecsy #30819 üzenetére
Akár ezt is használhatod --- > Change your Ringtone!
(Megelőztek !
)
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
audiko.net itt rengeteg iPhone verziós zene van fent, tényleg minden: David Guetta, Beyoncé, Jacko, én eddig megtaláltam amit akartam. Meg persze te is tölthetsz fel.
[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
ha sajátcsengöhangot szeretnk késziteni hogy tudok ki mit ajánl?
-
a000
őstag
De van egy trükk, amit nagyon kevesen tudnak, én most elárulom. Ha nem kapcsolod be a telefont, nem tudnak hívni
[ Szerkesztve ]
-
Fercsa
senior tag
válasz
manchester85 #30816 üzenetére
most ezen nem tudom sirjak-e vagy nevessek
-
onereborn
tag
Sziasztok!
Feltettem az iOS4.0 -t iphone 3G-re. Másnak is több memót eszik háttérképpel és multitaskingal? Jah de a legrosszabb az ha nem is használom az aksi iszonyúan gyorsan fogy...!!!
Megoldás?
-
a000
őstag
válasz
balazs0102 #30812 üzenetére
Ilyeneket csak a kiválasztottak tudnak. Nagyon kevés ilyen ember létezik, ez egy titkos klub.
Amúgy ne legyél lusta, kézikönyv.
-
kersakdaved
tag
Spinzizzle és X Invasion 2 ingyenesen tölthető
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok. Több kérdéssel fordulnék ismét hozzátok.
Szoftveres gondok/rossz JB (bocs, hogy megint felhoztam, de így vettem a telót) okozhat térerő gondokat? Vagy csak hardveres hiba? Néha nem lehet elérni a telefont. (ami a hivásértesítő szolgáltatásnak köszönhetően általában nem zavar, de azért vannak olyan szituk)
Kimenőknél sosincs gond.
Másik dolog, hogy olyan mintha folyamatosan hálózatot keresne. Ez se zavarna, mert nem látszik különösebben, csak a hifim hangfalát bizergálja kb 1 m-ről is.
Harmadik kérdés pedig, hogy 2g-vel érdemes e 3.0-ás sw-nél újabbat felrakni? Frisíteni. Akár 4.0-ra?!
(negyedik kérdés zárójelben, mert nem tudom mennyire lehet ilyet kérdezni, de eddig nem találtam normálisan leírva sehol.. vodához kellenének nekem a gprs beállítások.. vagy mik.) -
Hooper
őstag
Hello!
Egy ismerősöm amerikában van, lehet tudna nekem hozni 3gs vagy 4g telót. Lehet ezeket kint függetlenül kapni, illetve van rá mód h itthon tudjam használni Vodafone-osként?
JB az iOS4 el megy?
(tudom ez nem publik, de akár priviben is szívesen fogadok választ)
Köszi előre is! -
harfox
csendes tag
válasz
peetmaster #30799 üzenetére
3.1-es szoftver volt a készülékeden?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Autós topik
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...