- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
beeep146
tag
Üdv Iphone topic!
Egy kérdésem lenne, azaz nem is kérdés csak megerősítés, hogy jól látom-e a dolgot.
Jelenleg winmo pda-t használok, de csere lesz iphone-ra, és nagyon fontos funkció nálam, hogy a napi teendőkre (emlékeztető, hívás..stb) hanggal tudjon figyelmeztetni a készülék és/vagy lássam a kijelzőn hogy mi lesz..
Az tiszta, hogy alapállapotban az iphone naptárába beirhatok emlékeztetőket, de nem fogom látni se a főképernyőn (értelemszerűen) se a lock screenen.. Mi történik ha a gyári naptár alkalmazásban elmulasztok egy jelzést? Csak annyi, hogy a főképernyőn a naptár mellett megjelenik egy szám? Valahogy máshogy jelzi?
Az is tiszta, hogy JB után akár intelliscreen akár lockscreen megoldja a problémát, de mi van akkor ha nem akarok JB-t? Jelenleg a kaiserem is tök gyári, és nincs vele gond...Amit én látok és App Store-ban fellelhető:
1. Notify Me, olvastam róla itt is, láttam róla videót a youtube-on, rendben is lenne, de a felmerült kérdésem az az, hogy a ha sleep módban van a telefon akkor is jelez a push ablak vagy csak ha benyomom a home gombot, és a lock screenen már jelez?
2. Wall Calendar, na erről nem sok mindent találtam, elvileg a Google Calendarral szinkronizálva kijelzi a lock screenen a dolgokat... erről valakinek infót, tapasztalat? Szvsz, ez nem jelez, csak megmutatja a dolgokat, és az App Storeban sincs róla egy vélemény sem... lehet nem véletlenül.. :-)
3. Todo, szintén láttam review-kat a youtube-on, de nem tiszta, hogy ez az app tud-e a bejegyzésekhez időpontot rendelni és jelezni?Sorry, ha nagyon megszaladt így elsőre, de jó lenne még ezt az egy témát tisztába tenni nálam az iphone-nal kapcsolatban...
Köszi!
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest