Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Egér probléma
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
beeep146
tag
válasz
INMOTEP #20998 üzenetére
Üdv!
0 másodperces korától van ilyen a 3GS-emen, gyakorlatilag "telefon kibont ez rárak" történt. Case-mate Barely There mattfekete. (rengeteg youtube video van róla), járt hozzá ajándék képernyőfólia, azt is rajta van.
Nem tudom, hogy mennyire karcol ugyanis azóta nem volt még levéve és nem is tervezem. Tökéletesen illeszkedik a telefon hátuljára, sokan kérdezték már, hogy gyári tartozék-e. És szerintem a "feelinget" sem rontja, ráadásul kevésbé csúszik.
Én ajánlom. Ja és az enyémnek nem éles a pereme. -
beeep146
tag
Lehet egyedül vagyok ezzel (vagy a kisebb táborban), de ha a sebesség rovására fog menni a multitask akkor inkább ne..
-
beeep146
tag
Üdv!
Twitter app-ok közül melyik az amelyik beállítható, hogy x időnként frissitse magát, és legyen push üzenet is?
Vagy ezt mát mindegyik tudja csak én bénázok?
Tweetdeck-et használok asztali kliensként, az van az iPhone-on is, meg az echofon.. De nem találok push beállítást bennük.[ Szerkesztve ]
-
beeep146
tag
Üdv Topic!
Akarok otthonra beüzemelni egy wifi routert lényegében az iPhone-omhoz... Ezen a téren laikusként bementem egy számtech. üzletbe, ahol céges és magán jellegű vásárlásaimat is szoktam intézni, és azt mondja nekem az eladó srác, hogy ha megveszek egy terméket, akkor laikusként nem fogom tudni beállítani magamnak... Alapbeállítások, jelszavas védelem, hogy mások nem rólam netezzenek...stb.
Nem tudom elképzelni, hogy 2009-ben ha megveszek egy ilyen cuccot mondjuk a mediamarkt-ban vagy akárhol akkor szakembert kelljen hívnom hozzá... Alapnak gondolnám, hogy van egy userguide CD vagy webes felület ahol 15-20 perc alatt megoldható minden.
Tényleg ennyire nehéz ügy vagy csak egy kis kiszállási díjat póbált a gyerek rámsózni?[ Szerkesztve ]
-
beeep146
tag
Üdv!
Tudja esetleg valaki, hogy a ContactSync progi miért írja ki ha rányomok a synchronisation-ra, hogy failed, invalid credentials?
Szombat délután töltöttem le, azóa ezt nyomja. Csináltam a webes felületen account-ot, úgyhogy nem tudom mi lehet.. -
beeep146
tag
Üdv!
Múlt hét péntek óta én is beléptem az iPhone birtoklók csapatába.
Egy pár hét múlva terveztem a vásárlást, de olyan gyorsan elvitték a meghírdetett Kaiserem, hogy nem volt más út... :-)
Nem fogok áradozni, főleg ebben a topicban felesleges szerintem, de ez egy időutazás az előző telefonjaimhoz képest.. :-)
Ami meglepő, hogy azt gondoltam, hogy a beépített naptár nem lesz elég, és "máshogy" kell majd megoldanom, de nem, tökéletesen ellátja a funkcióját...Kérdés:
A PC-s böngészőben a bookmarkokat fel lehet varázsolni az iPhone-ra? -
beeep146
tag
Udv.
Probaltam beregisztralni az AppStore-ba, dombornyomott OTP bankkartyam van. Addig eljutottam, hogy megadom a kartyam adatait, de ott elkuldott valami not valid dologgal... Canceleztem a dolgot, de kaptam egy sms-t a banktol, hogy sikertelen tranzakcio. Namost gondolom megprobaltak megterhelni, de nem sikerult. Jogosan mert, valoban nincs ezen a kartyan penz. 2 kerdes merult fel:
- jol gondolom, hogy mivel cancel-eztem, igy nem sikerul a regeles? Ugyanazokkal az adatokkal megpróbálhatom kesobb, miutan tettem erre a kartyara penzt?
- mivel megprobaltak penzt levenni, igy gondolom a kartya alapvetoen OK, nem?Koszi a valaszokat. :-)
-
beeep146
tag
Üdv!
Case-mate.com oldalról rendelt már valaki tokot vagy mást, elküldik rendesen a rendelt cuccot kishazánkba?
Nincs itthon olyan cég aki a case-mate-es cuccokkal foglalkozik? -
beeep146
tag
válasz
D@niel #15568 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod a nyíregyházi T-pontot a Korzóban. A múlt héten azt az infót kaptam tőlük, hogy minden színből és kapacitásból van nekik.. Bár nem tudom, hogy 3G-ből is van-e, 3GS-ből tuti volt.
Másik kérdés.
A Handbarke 2 DVD-t nem mp4-be hanem m4v-be (aszem) konvertált. (nem figyeltem a formátumra). EZt is megeszi az Iphone? Az iTunes megeszi.[ Szerkesztve ]
-
beeep146
tag
válasz
dirty.yakuza #15270 üzenetére
Puha belső bevonatú bőrtokokat preferálom, azokkal nem szokott ilyen gond lenni, a mostani PDA-m, 1,5 évesen gyakorlatilag karcmentes..
Bár láttam már fekete iphone hátlapokat a neten.. Néha úgy tűnik, hogy azt egy szellő is összekaristolja.. :-) -
beeep146
tag
válasz
Csabee. #15271 üzenetére
Na, akkor a fóliakérdés nyitva marad... :-)
Egy elméleti gondom volt eddig vele, hogy nem lesz a kijelző annyira érzékeny és gyors mint fólia nélkül, de akkor ezek szerint ez nem igaz..
Kb. 6 hét mulva jár le a T-nél az előfizum, akkor lesz érdekes a telefon+fólia vásárlás, hogy látod, lesz még addig neked? :-DD -
beeep146
tag
Üdv!
Ahogy olvasgatom a topikot, felmerült mostanában a képernyővédő fólia téma.
Az érdekelne (főleg a iphone tulajok részéről), hogy érdemes iphone-ra fóliát tenni?
Eddig az összes PDA-mon az első perctől kezdve használtam fóliát, de ott a cerka miatt, meg a sérülékeny kijelző miatt alap volt..
De elvileg az iphone-ok kijelzője karcálló valamilyen fokig, nem? Ha ráteszem, nem rontja majd az "élményt"?
Érdekes volt látni a múlt héten, hogy egy T-pont üzletben kiállított mintadarab 3GS kijelzője szinte makulátlan volt.. Pedig ott áll nyár óta.
Mivel mindig bőrtokban hordom a telefonom, így most először gondolkodom azon, hogy nem fogok rá tenni, de nyitott vagyok a kérdéskörben.. :-D -
beeep146
tag
Üdv!
Egy info, hátha valakinek érdekes lehet. Tegnap a nyíregyházi Korzó-ban levő T üzletben fizettem be telefonszámlát, és bár nekem még egy pár hét múlva lesz érdekes, de rákérdeztem a készletre..
Minden színből és minden kapacitású készülékből van több darab is..[ Szerkesztve ]
-
beeep146
tag
Üdv!
E-book kérdesem lenne..
Alapvetően az megvan hogy Stanza, KS reader..stb, meg hogy pdf-et is tud, de konkrétan olyan app létezik ami a nem kevés prc és lit kiterjesztésű e-book-omat megeszi?
Tudom, winmo-s maradványok, de hátha.. :-) -
beeep146
tag
válasz
Galahed #12293 üzenetére
Nekem is ez a megoldás a legszimpatikusabb, mert a legjobban lefedné az igényeimet...
Átgondolandó, mivel ez az egy dolog csak ami miatt egyáltalán felmerülhet majd nálam a JB.
Arról van amúgy infó, hogy pl. az intelliscreen progi milyen apple szabályt sért ami miatt nem kerülhetne az app store-ba? -
beeep146
tag
Üdv Iphone topic!
Egy kérdésem lenne, azaz nem is kérdés csak megerősítés, hogy jól látom-e a dolgot.
Jelenleg winmo pda-t használok, de csere lesz iphone-ra, és nagyon fontos funkció nálam, hogy a napi teendőkre (emlékeztető, hívás..stb) hanggal tudjon figyelmeztetni a készülék és/vagy lássam a kijelzőn hogy mi lesz..
Az tiszta, hogy alapállapotban az iphone naptárába beirhatok emlékeztetőket, de nem fogom látni se a főképernyőn (értelemszerűen) se a lock screenen.. Mi történik ha a gyári naptár alkalmazásban elmulasztok egy jelzést? Csak annyi, hogy a főképernyőn a naptár mellett megjelenik egy szám? Valahogy máshogy jelzi?
Az is tiszta, hogy JB után akár intelliscreen akár lockscreen megoldja a problémát, de mi van akkor ha nem akarok JB-t? Jelenleg a kaiserem is tök gyári, és nincs vele gond...Amit én látok és App Store-ban fellelhető:
1. Notify Me, olvastam róla itt is, láttam róla videót a youtube-on, rendben is lenne, de a felmerült kérdésem az az, hogy a ha sleep módban van a telefon akkor is jelez a push ablak vagy csak ha benyomom a home gombot, és a lock screenen már jelez?
2. Wall Calendar, na erről nem sok mindent találtam, elvileg a Google Calendarral szinkronizálva kijelzi a lock screenen a dolgokat... erről valakinek infót, tapasztalat? Szvsz, ez nem jelez, csak megmutatja a dolgokat, és az App Storeban sincs róla egy vélemény sem... lehet nem véletlenül.. :-)
3. Todo, szintén láttam review-kat a youtube-on, de nem tiszta, hogy ez az app tud-e a bejegyzésekhez időpontot rendelni és jelezni?Sorry, ha nagyon megszaladt így elsőre, de jó lenne még ezt az egy témát tisztába tenni nálam az iphone-nal kapcsolatban...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA