Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
boltvarazs #303812 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a hívásos dologhoz egy wifi hálózaton kell lenni. Meg persze a bekapcsolt opciónak, hogy az azonos hálózaton lévő eszközeid csörögnek. Szóval ha az egyik otthon marad akkor ha azt hívják akkor azt te nem fogod láni a város másik felében.
Tükörkép szerintem nem megoldható így ebben a formában. Pl ha letörölsz egy alkalmazást akkor nem fogja a másikon is letörölni. Meg ha pl hátteret váltasz azt sem fogja átvinni.. Külön fogja mindenképp kezelni a 2 készüléket. Csak pár dolog amit tud szinkronizálni, képek, passok, contactok, ...
Nem hiszem hogy ennyire egyformát szeretne az is akinek kettő van. -
krokk
senior tag
válasz
plejik #276803 üzenetére
Nekem 13 minim van az egy picivel erősebb akksival van szerelve mint a 12 mini erről tudok nyilatkozni.
Kb erre használom én is amit leírtál, az egy napot hozza, hétvégén több fotózással több üzenetezéssel kicsit neccesebb de általában 35%nál megáll az akksi átlagban nap végén. Viszont én a kamera, proci, +akksi miatt választottam inkább a 13as verziót, árban ezt is nézzétek meg esetleg, hogy érdemes-e. -
krokk
senior tag
válasz
KunEmber #267801 üzenetére
Quartz Hybirdem van, ez átlátszó (matt) kicsit keményebb. A rövidebb oldalain puhább csak picit, pl a töltőnyílás feletti rész az könnyebben mozog/hajlik. de amúgy merevebb fajta. Én szeretem. De amúgy szerintem a képről lehet látni, amelyik meghajlítva van a képen az a puha fajta
-
krokk
senior tag
válasz
MasterMark #251373 üzenetére
Köszi, én csak az alsót tisztítottam picit, most néztem, hogy van még fent is egy (meg persze a hátsó). Akkor még kipróbálok egy ilyet is. Illetv olvastam, hogy nem hálózati hívásnál pl facetime/viber meg mondjuk jó a hang... bár ezt kétlem, mivel a felvételnél is rossz.
-
krokk
senior tag
Sziasztok,
Használtan vettem iPhone 8-at és kiderült, hogy a mikrofon torzítva veszi fel a hangot. Telefonálásnál és hangfelvételen is hallni. Statikus zörej meg halk. Puha sörtével kicsit tisztítottam a mikrofonon meg levettem a zajszűrést, ahogy pár netes "javítsukmeg" anyagban olvastam. Ez picit javított de nem az igazi. Sajnos amikor átvettem erre annyira nem figyeltem, minden más teljsen jó volt a telefonon, hívást is próbáltuk, de valahogy nem tűnt fel. Illetve lehet szoftvers is a gond ha jól olvastam. Amikor átvettem még nem volt rajta az iOS 15, viszont én egyből az updattel kezdtem.
Előfordulhat, hogy az iOS 15 re való frissítés miatt jelentkezett a probléma vagy inkább fizikai problémáról lehet szó és vihetem szervízbe a készüléket?
Volt valakinek hasonló problémája, hogy egy verziófrissítéskor jelent meg egy ilyen probléma? Amit ilyet olvastam az mintha a gyári megjelenéskor kapott szoftverrel lett volna és frissítéssel eltűnt.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest