- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
madkiller #301821 üzenetére
Én azt a vonalat szívesen eltűntetném. Nem a funkcióját, csak hogy ne legyen ott. Vagy pár mp után magától tűnjön el. Androidnál is lehet lapozgazni az appok között ugyanígy, lehet ezt kevesen tudják. És nem kell hozzá hogy ott legyen az a vonal állandóan. Ilyen jellegű apróságok azok amik zavarhatnak egyeseket akik androidról jönnek, hogy itt nem lehet ilyen szinten alakítani a rendszert. Én sem dőlök a kardomba, hogy nem lehet elrejteni a vonalat, de ha lenne rá opció, biztos elrejteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest