- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Játékosoknak szánt, 4K@240 Hz-es monitor a GameMax értelmezésében
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#51177472 #200429 üzenetére
Alias igen, de a fő fiók címe nem. ha levelezni kell, jó az alias. Azt beállítod, majd hozzárendeled iMessage valamint Face Time hívásokhoz és a fő címet kilövöd a levelezőben. Innentől csak az utólag tetszőlegesen létrehozott címed lesz publikus és használva levelezésre, hívásokhoz, akármihez.
-
-
-
válasz
#51177472 #194731 üzenetére
Nekem bejön a gyári szilikon. Legtöbbször azt használom,mert nem csúszós,mint a bőr. Most is az van,egy gyári fehér,2 hónapja nyúzom,de kopás nincs. A kollégámnak adtam el egy i7 plus-ra valót 2 éve,gyári fehér szilikon tok,a mai napig az van rajta neki és szép állapotban van. Nekem a gyári vált be a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#51177472 #193690 üzenetére
A Space Grey-en semmi nem látszott, az ezüstön, ha jobban megnéztem mikor karcok voltak amit egy kis polírozás egyből rendbe tett!
iGlass-t nem vettem meg, mert 40K a Max-ra..
Inkább az iProtection által hirdetett garanciával szemezek.
Igen én is biztosan eladom jövőre úgyis jön az új, de akkor is szeretem, ha jó fogással van a kezemben az a telefon és nem így ahogyan az elmúlt másfél hónapban volt..
-
Madwe
nagyúr
válasz
#51177472 #192462 üzenetére
Az akkut lényegében egyetlen egy dolog rontja éss az a hő. Ha gyorstöltöd és jobban melegszik, romlik, ha ugynanolyan hűvös, nem romlik jobban az élettartama. Ha játék közben nem melegszik, nem rontja, ha melegszik rontja. Egyébként éves szinten általában 2 max 3% különbségről beszélünk: ha 2-3 év múlva eladod, leselejtezed, tök mindegy, ha 4-5 évig nálad lesz, akkor érdemes kímélni/akkucserét belekalkulálni a dologba.
-
törölt tag
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
#51177472 #151470 üzenetére
Síelésnél használtam elég sokszor, -15 fokot és 3200m-t bírt gond nélkül. Viszont arra számíts, hogy hidegben rosszabbul bírja az akku, tehát gyorsabban is fog merülni, illetve kikapcsolhat korábban is, mint a szokásos ~2-4%.
Tokból szerintem még a survivor tokok se érnek sokat jelen problémánál, mivel a nyomást nem tudják csökkenteni jelentősen és a hőszigetelő képességük is kérdéses hogy ér-e valamit. -
Ragnar95
félisten
válasz
#51177472 #151468 üzenetére
Hivatalos specifikációk:
"Environmental Requirements
Operating ambient temperature: 32° to 95° F (0° to 35° C)
Nonoperating temperature: ‑4° to 113° F (‑20° to 45° C)
Relative humidity: 5% to 95% noncondensing
Operating altitude: tested up to 10,000 feet (3000 m)" -
bnorci71
addikt
válasz
#51177472 #150669 üzenetére
így van észreveszi az ember
az enyémre very bad 6x%- tud
eddig 1x kapcsolt ki hétvégén elmegy 3 napot zenét hallgattam 3-4órát merült 5%-t
szóval lehet használni így is csak tudni kell 4-5óra képernyőidőt már nem bírna, mondjuk a 3hónapos samu S5mini se tudott
de azért lassan kicseréltetem az aksit -
DJosef
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz
#51177472 #141265 üzenetére
Tárolja a backup őket, így ha visszarakod a backupot, visszakerülnek. Ha újként akarod beállítani a telefont, de az üzeneteket megtartanád, iBackupBot a barátod, de sajnos nem garantált, hogy az esetleges hibákat nem állítja vissza, ha bizonyos hibák megszüntetése miatt restore-oltál.
-
Frozzy
őstag
válasz
#51177472 #138177 üzenetére
6s-re váltani a 3dtouch miatt ?
esélytelen, hogy azért váltsam le a telefonomat, hogy ha erősebben nyomom akkor feljön egy plusz menü
látod pont erre mondom, hogy 2éve lassan semmit nem tett le az asztalra az apple, hogy akkora legyen a neve mint anno volt. kb i6 és iOS 8 óta megy a baromkodás
-
w333
félisten
válasz
#51177472 #138172 üzenetére
mi baj a kamera app-al?
Az hogy 1000 éves és buta mint az Amerikai aki a semmiért is tapsolt !
törölhetők
Gyári alkalmazásokat lehet törölni ?
(#138174) frozzyZTE
Jól látod hogy hanyatlik, már messze nincs olyan neve mint régen ... innentől kezdve maximálisan egyetértek a 2 számjegyű piaci részesedés csökkenéssel és most hogy letettek egy nagy semmit az asztalra ez tovább fog csökkenni de erre ők is hamar rá fognak jönni, hatalmas a piac van választék bőven Android telefonokból jóval olcsóbban, mindenki többet várt és most az egész világ csalódott (teljesen jogosan)
[ Szerkesztve ]