Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
WNorbert85 #51 üzenetére
októberi a google play?
-
TODI1111
veterán
válasz
WNorbert85 #51 üzenetére
Ugye azért a hozzászólás dátumát is láttad?
Akkor még bőven az volt.
-
Ricardo
titán
Jön az 5. béta.
-
Juhaszatti
addikt
-
Magellan36
újonc
Nesze nektek 7 főverió frissítés!Samsungnál ezt nem tudják tartani.Gondoljatok csak bele hogy a régi elavult telefonokra eröltetik fel az amúgy is erőforrás igényes szoftvert,plusz ott vannak az appok.Az applenek megy a régi telfonok támogatása meg a pixelnek de ennyi.
-
krcsmarik
újonc
Szerintem igazából ez már mindegy, nem hinném, hogy 7-10 év múlva ezeket a telókat fogjátok ahsználni, ígyse úgyse. Csak gondold (gondoljátok) át, hogy 2018-ban, mik voltak, aki itt erről beszélget, szerintem senki nem használja már azokat senki, max fater/muter "megörökli", de neki mindegy lesz, hogy van-e új frissítés már vagy nem. Elképzelhető persze, hogy belassul a hw fejlődés, és akkor még az én s24+-om is használható készülék marad, de másrészről azért 7-10 év használat már igencsak meglátszik egy telón, kopás, akksi, kijelző. Nem biztos, hogy jó irány ennyi plussz ennyi telóra ígérgetni, nézzétek meg, hogy most mennyi készülégre ígérnek oneui7-et, és mondjuk mennyi készülék lesz a felsorolásban a uneui(valamennyire), amikor az s24 lesz a lista alján... Ha még ez is megfekteti a samut, nem tudom mi lesz akkor.
Másik kérdés, hogy uyge pletyka van, hogy a now brief már ugrik is, 4-5-6 év múlva milyen procik lesznek, amik az új ai funkciókat már nem fogja bírni a vas, marad a gui reszelgetés, meg a droid verziószám, ami azért nem akkora durranás, szerintem. Inkább maradt volna az ilyen 4 verziós ígéret, de akkor amit a régi telóm kap kilépőnek, az még üssön.
Újabb talány ez a "2025-ig biztos ingyenes marad" szlogen, ami után nem tudni mi lesz. Ha az egész AI mókát bedobják havidíjasra, akkor az még megint boríthat midnent "mikor veszek új telót" kérdéskör, meg akkor ez a 7 főverzió is relevanciáját vesztheti.
Látom, részben off lett a hozzászólásom, legyen ez inkább csak ilyen now brief jellegű tipp tőlem, Nektek... -
Atee94
tag
válasz
enginev3.0 #34 üzenetére
Nem a Pixelt akarom védeni, de a Samsunggal ellentétben náluk látom azt, hogy nagyon akarnak saját hardvert fejleszteni, hosszú távon talán lesz olyan jó hardverük mint az Apple-nak van.
Nemhiába hagyják ott a Samsungot és mennek TSMC node-ra.
Ha jól csinálják akkor meg saját hardverre optimalizált szoftver nagyon nagy előnyt tud biztosítani.
Nekem külön plusz pont volt az, hogy az első generációs tensor SOT-ja (Pixel 6) android 14-ről 15-re váltva majdnem 1 órával nőtt, mert optimalizáltak rá.
Az viszont tény hogy ilyen ár mellett erősebb hardvert, meg jobb, pwm mentes kijelzőt kellene adni. -
Vtwo
senior tag
Akkor lehet idén kijön 2 főverzióval is a samu (15-16)?
Az vicces lenne. -
TomPack
őstag
válasz
Juhaszatti #40 üzenetére
Az S25-sorozatra 7 verziót, az S24-re pedig 7 éve igért!
-
Juhaszatti
addikt
Srácok, a Samsung szerencsére nem 7 év, hanem 7 főverzió frissítést mondott. Szóval lényegében most annyi a különbség, hogy ezzel a tempóval nem 7, hanem kb 10 évig lesz támogatott a telefon.
-
SX Wave
aktív tag
A Samsung részéről ez a korábbi vásárlók szembeköpése. Ha már most meglenne a 7OneUI a 24 szériára, akkor mi oka lenne megvenni a 25 szériát, ha az előző generációk is ugyanazt tudják.
-
Móci
addikt
S23-at vettem tavaly év elején, gondolván majd prémium lesz minden téren. Hát, szoftveresen úgy tűnik nem az már. Kva gáz, hogy a legújabb szériánál sem történt előrelépés kamerában (eléggé ráférne, beltérben sokszor egy fos 30 ezres telefon szintjén van a produkció), akkuban, és sok minden másban sem. Az AI baromkodást hagyjuk.
De igazából nem is érdekelne a váltás, viszont a beígért sok évnyi frissítést feldughatom a sggembe, ha elkezdik ennyit visszatartani a friss szoftvert.
Kezdem bánni, hogy nem mást vettem... -
-
Ricardo
titán
válasz
enginev3.0 #34 üzenetére
Igen. Sajnos ez így van.
janeszgol: Én sem ugrok megvenni a legújabbat. S21 et használok jelnleg.
-
Lajmund
őstag
válasz
enginev3.0 #34 üzenetére
Bárhogy nézzük akinek nem fekszik az ios annak csak a samsung az egyetlen logikus döntés. Pixel pont emiatt nem kéne meg a fapados rendszer miatt kinaiak szintén off rosszabbak szoftver támogatásban mint a samsung.
-
-
janeszgol
félisten
Én sem érzem a prémium érzést. 623 ezer ft volt anno nekem az S23. Ez a frissítési hozzáállás kurva gáz. Én nem váltok márkát, de ritkábban fogok váltani. a 2 nm és az új akkutechnológia miatt elgondolkodtam az S26 szérián, de látva ezt a frissítési direkt visszatartást már most lemondtam róla. Majd az S27-S28.
-
Ricardo
titán
válasz
enginev3.0 #31 üzenetére
Én is gondolkodom rajta, hogy ha majd eljön a csere ideje (jelenleg az S21 megbízhatóan teszi még a dolgát) mi legyen. Egyre többször jut eszembe, hogy Pixel vonalra kellene váltani.
Vagy ha maradok Samsung vonalon, akkor leváltok A szériára.
Nem érzem jelenleg az S családban azt a "prémium" érzést. -
-
TomPack
őstag
válasz
enginev3.0 #24 üzenetére
Nálam a dupla csavar a történetben az, hogy az elhanyagolt tavalyi széria miatt nem jött meg a kedem az S25-szériához!
Kicsit hülyének érezném magam, ha 600-ért adnának el nekem a konkurensekhez képest hardveresen elavult eszközt, csupán a "beigért" és nem teljesült szoftveres ficsőrökre hivatkozva... Mi ez ha nem a tavalyi széria vásrlóközönségének átverése? Nem csináltak kedvet a 25-höz! -
GreatL
őstag
S22+... nem számítok már semmire. Igaz, nem is használom semmire.
-
-
palee69
senior tag
válasz
enginev3.0 #24 üzenetére
Jól látod,egy kicsit sem király érzés
-
Na pont ez a baj az ennyire átszabott rendszerekkel, hogy ezt minden évben több tucat telefonra el kell készíteni
Ezért lenne jó ha az első bekapcsoláskor a telefon megkérdezné hogy oneui-t akar a felhasználó vagy stock androidot, és utóbbit a googlellel összefogva lehetne pixelekhez hasonló frissítési szinten tartani
Biztos király érzés lehet egy tavalyi 600ezres csúcsmodellnél ahol 7 év foverzio van beígérve hogy már az első sem jön
-
Ricardo
titán
Az egyik probléma ne kisebbíti a másikat.
Sajnos már nem pár hétről van szó, hanem pár hónapról. Amiből nem kell sok, és lepereg fél év, ami ebben a szegmensben rengeteg idő. Az összes konkurens gyártó (na jó, a ZS kategóriás garázsbrandek még talán nem) lelépte őket.
A Pixeleken meg már a következő verzió bétatesztje zajlik, ők meg még a mostani bétatesztjénél járnak. -
lewisfm
aktív tag
Valamint hol késik a Samsung AI (Tolmács) magyar nyelvi támogatása. Már az S24-et is az AI-el adták el, 1 évvel ezelőtt volt az ígéret, hogy lesz magyar nyelv is. Aztán kiment egy hivatalos.kommunikáció 2024 augusztusáról, de azóta sem semmi. A családban is ezért vettek volna, de végül nem vettek. Egyelőre jól tették! Számukra ez lett volna a selling point.
-
A sima S-ekben a kamerát is frissithenék már. Négyszer ugyanazt letolni a vevők torkán... na ez a gyalázat egy piacvezető cégtől és nem az, hogy pár hetet késik egy frissítés.
-
Soha nem érkezik meg szegény .
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #14 üzenetére
Buta hozzaallas.
-
janeszgol
félisten
Mar unom a One UI 7-et, ki se adjak. Jojjon a 8-as.
-
jacis
nagyúr
Szerintem nagyon gáz az egész.
-
Az én telefonomra már ravaly decemberben kijött az android 15, de a működésében semmit sem befolyásol
-
prolad
addikt
Az kínos, nekem Fold 5-re pl jött januárban és februárban is security patch.
Ricardo
Ha 7 főverzió a cél akkor tényleg igyekezni kell. Aztán lehet most kiszenvedik a 15-öt, a 16/One UI 8 meg kb semmit se változtat és jön időben. Jó kérdés, hogy mennyit kapnak meg a régi modellek az újból, mondanak sokfélét. Arról is szó volt talán, hogy 2025-től az AI funkciók egy része előfizetéses lesz. -
guftabi96
addikt
Hát ha így haladunk még a végén tényleg előbb lesz Béta 16 a Pixeleken, mint OneUI7 S24-en.
Nem tudom, hogy mi ment ennyire félre, de éppen az egyik húzóérv volt a szoftveres támogatás a Samsung mellett. Illene azért ezt az erényüket nem lerombolni.#9 K0vasz
"úgyhogy nyugodtan tötymörögjenek, addig se barmolnak el semmit a most jól működő rendszeren"
Az a baj, hogy ez nem alaptalan
Lehet én öregszem és kezdek egyre rugalmatlanabb lenni, de az elmúlt években nagyon ritka az, hogy valamelyik eszközömön van egy nagy felhasználói felület változás (legyen ez szoftver, oprendszer) és azt jobbnak érzem az előzőnél. Gyakoribb az, hogy inkább a fejemet fogom. -
K0vasz
aktív tag
biztos túl öreg vagyok már, de egy ideje már inkább csak változtatásokat hoznak az új főverzió/UI updatek, hasznos, tényleges fejlesztéseket, amikre azt lehet mondani, hogy "na, erre vártam!" vagy hogy "hogyan tudtam eddig enélkül élni?!", nem nagyon.
úgyhogy nyugodtan tötymörögjenek, addig se barmolnak el semmit a most jól működő rendszeren
-
Ricardo
titán
Nem 7 évet, 7 főverziót ígértek.
Ilyen sebességgel ez 9-10 év is lehet.
A másik pedig, hogy milyen lesz az a 7 frissítés?
Már most arról szólnak a hírek, hogy a 24-es széria sem kap meg mindent, ebből a frisssítésből.
Ha így lesz, és már az első évben megnyírbálják, akkor mi lesz 3-4 év múlva? -
MMMMMM
tag
Vásárlási érv továbbá h a rendszerük megbízható, stabil, jól átgondolt es maga a samsung is mint név jo érv. Nem hiszem h a vasarlok nagy szazaleka ugy venne samsungot v telefont h felteszi a kerdest "es ugye a frissitesek jonnek rendesen?"Nem mindenki rugozik ezen annyit, de foleg nem egy atlag felhasználó.
-
prolad
addikt
Így kelleni is fog a 7 év support, addigra talán kimegy annyi frissítés amihez eddig 4 kellett.
Lehet mondani, hogy a One UI 7 egy hatalmas redesign és hogy tegyem fel a bétát, de ha a Samsung Apple akar lenni és a SW élményre hivatkozva a a HW fejlődést háttérbe tenni, akkor hozza azt a frissítést időben. Azt el kell ismerni, hogy stabilan jönnek a havi security frissítések, de ezen a szinten nem elég. -
tms+
aktív tag
az a gáz, hogy a Samsung nem kommunikál semmit, miközben mezőben szokatlan, ami történik, ráadásul összevissza késnek a biztonsági frissítések az elmúlt 1-2-3 hónapban, az S25 széria még mindig decemberin van. azzal, hogy ilyen bizonytalanságban hagyja a usereket, csak maga alatt vágja a fát. amit az elmúlt években felépített, most bontja le, miközben nagyon sokszor márcsak az a vásárlási érv maradt mellettük, hogy na jó, de a Samsung frissít rendesen. baromi gáz a kommunikáció hiánya ebben a helyzetben.
-
Akár ki is hagyhatnánk a OneUI7-et, kár terhelni vele a fejlesztőket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Áprilistól kaphatják meg a korábbi modellek, de vannak csavarok a történetben.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új fóliával, iPhone 14 Pro 128GB Space Black
- iPhone 15 Pro 128 GB Natural Titanium, Független! Mint egy új! 100% Akku! +Gyorstöltő + Apple tok!
- OnePlus 13 FULL CSOMAG
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest