Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #27 üzenetére
No way [link]
Szerintem nem zavarna amiért nagyobb, hamar megszokom majd.
-
-
válasz
Luck Dragon #23 üzenetére
Uhhh most olvastam, h jön hamarosan egy Xiaomi Oled tablet 14" lecsaphatsz rá... (privátba megadom a linket ahol olvastam)
-
válasz
Luck Dragon #23 üzenetére
Írjuk meg nekik, h ezért mi nem vesszük meg.
Vicces vagy sem de lehet ez miatt valóban hanyagolni fogom.
-
bsanya
aktív tag
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Ugyan én nem sírtam miatta, de nálam az 5G elsődleges szempont tabletnél.
Még nem volt olyan eszköz a kezemben, ami hotspot-t használva is olyan sebességgel müködött volna, mint amiben benne van az 5G. Lehet valami beállítás hiányzott...
Jelenleg a Redmi Pad Pro 5G van tervben... -
-
janeszgol
félisten
Most tényleg az 5G miatt sírtok? Itt egy kiváló tablet kiváló áron. Nagyon jó IPS kijelző, kifogástalan hardver (majdnem SD8 Gen2 szint), nagyon jó áron és ti az 5G miatt sírtok? Miért áttennétek a sim kártyát a tabletbe vagy mi?
-
Tagore
csendes tag
Az OLED a lényeg. A nélkül gagyi egy tablet ...
-
smokin
tag
Számomra érthetetlen az 5G hiánya.
-
-
Draun01
tag
Volt Pad 6 Pro-m, hát mai napig sajnálom hogy megváltam tole. Iszonyat jo kis gép. Két gondom volt vele, lehetett volna OLED (mondjuk az IPS is elég jó volt), illetve ugye hivatalosan nem volt europaban, igy kínai szoftverrel azért nem ment minden rajta úgy ahogy akartam.
-
Draun01
tag
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
arra az oledre már kb 3 generáció óta várok, de nem úgy néz ki hogy nagyon jönni akar.
-
AnonyX
tag
Nekünk van a családban egy Xiaomi Pad 5. Immáron 3.5 éve használjuk. Az utóbbi évben már kisfiam el csórta és sajátjának tartja így már Family Linken keresztül használja korlátozva. Én meg nem jutok hozzá. :-) Lassan el gondolkodtam, hogy kellene egy újabb szériásat magamnak beszerezni. De igazából média fogyasztásra, könyv olvasásra használnám. Arra meg a Pad 5 is bőven elegendő. :-) Viszont minap próbáltam egy 12.6-os Pad 6-ot. Na az bika masina.
-
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Valami kütyüt mindenképpen kell vegyek, mert ha nem így teszek elvonási tünetek jelentkeznek rajtam. Addig is míg kitalálom mit vegyek vettem 5 pár futó cipőt alin 1 hét alatt.
-
-
Dilemma venni vagy nem venni. Ez itt a kérdés. Mert van tablet-em, és vártam a Pro-ban legalább az oledet.
Vagy várjam meg a 8-ast abban lesz oled?
Lehet nyuszira mégis megveszem.
-
gabenh
tag
Itt is majd lesz 1 főverzió frissítés aztán viszont látásra?
-
TomPack
őstag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Mi a baj ezzel a képaránnyal?
-
Gabci77
csendes tag
válasz
TheBikerider #1 üzenetére
elmúlt már a 300 HUF/EUR ideje is, arról meg nem a xiaomi tehet
-
Elmúltak már azok az idők, mikor egy Xiaomi olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Állítólag a Xiaomi Pad 7 és a Pad 7 Pro is érkezik a következő hónapban, Németország kaphatja a legolcsóbban a táblákat.
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest