- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
Hali!
nem regen lettem iphone tulajdonos. a telefonomon nagyjabol mar mindent "meghekkeltem" amit akartam... a gondom a kovetkezo:
online macbookrol regeltem egy apple ID-t. megadtam mindent amit kert es sikeresen ervenyesitettem is az ID fiokot. amikor le akarok tolteni iphone 3gs 32gb.s keszulekemre appstore-on kerresztul es kiirja hogy ez az ID meg nem lett hasznalva stb. es hogy toltsem ki a kovetkezo hianyzo adatokat a fiokomhoz. egy adat hianyzik a bankkartya szamom. megadom meg minden csak a baj az hogy nem visa es nem master card sem a harmadik es nem fogadja el...
a kerdesem hogy nem lehet e ezt valahogy kikerulni hogy ne kerje? mert ugy is csak free app-okat szeretnek letolteni.. mit lehet tenni?
Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged