Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
Hali!
nem regen lettem iphone tulajdonos. a telefonomon nagyjabol mar mindent "meghekkeltem" amit akartam... a gondom a kovetkezo:
online macbookrol regeltem egy apple ID-t. megadtam mindent amit kert es sikeresen ervenyesitettem is az ID fiokot. amikor le akarok tolteni iphone 3gs 32gb.s keszulekemre appstore-on kerresztul es kiirja hogy ez az ID meg nem lett hasznalva stb. es hogy toltsem ki a kovetkezo hianyzo adatokat a fiokomhoz. egy adat hianyzik a bankkartya szamom. megadom meg minden csak a baj az hogy nem visa es nem master card sem a harmadik es nem fogadja el...
a kerdesem hogy nem lehet e ezt valahogy kikerulni hogy ne kerje? mert ugy is csak free app-okat szeretnek letolteni.. mit lehet tenni?
Aktív témák
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged