Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
Hali!
nem regen lettem iphone tulajdonos. a telefonomon nagyjabol mar mindent "meghekkeltem" amit akartam... a gondom a kovetkezo:
online macbookrol regeltem egy apple ID-t. megadtam mindent amit kert es sikeresen ervenyesitettem is az ID fiokot. amikor le akarok tolteni iphone 3gs 32gb.s keszulekemre appstore-on kerresztul es kiirja hogy ez az ID meg nem lett hasznalva stb. es hogy toltsem ki a kovetkezo hianyzo adatokat a fiokomhoz. egy adat hianyzik a bankkartya szamom. megadom meg minden csak a baj az hogy nem visa es nem master card sem a harmadik es nem fogadja el...
a kerdesem hogy nem lehet e ezt valahogy kikerulni hogy ne kerje? mert ugy is csak free app-okat szeretnek letolteni.. mit lehet tenni?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged