Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Schafranek #40868 üzenetére
„nem is tudom miről írsz.”
Ez olvasható a megválaszolt posztodban s erre reagáltam. -
aktív tag
válasz Schafranek #40864 üzenetére
„Nem digitális személyi. A rendes személyazonosító igazolvány az eSzemélyi, amit 2016. január 1. után állította ki. Viszont a - távoli - DÁP regisztrációhoz 2021. június 23. után kiállított kell, és persze tudnod kell a hozzá tartozó PIN-t (ez nincs rajta semmin, az a PUK, a PIN-t Te adod meg, amikor aktiválod az e-funkciókat).”
-
MODERÁTOR
válasz Schafranek #40860 üzenetére
Ha új típusú személyi igazolványod van, akkor nem kell bemenni hozzá a kh-ba.
-
v.attis
őstag
válasz Schafranek #40839 üzenetére
Szép, de ez is téved ma hajnalban kb 5 fokot csalt felfele, napközben 3-4 fokot lefele. Mivel nekem is van kint hőmérő, illetve 2-3 városon mentem át és azokban is volt hőmérséklet kijelzés, láttam hogy az Időkép kifejezetten pontos.
Igaz csapadék ma nem volt nálunk, de a felhőt, ködöt szintén az utóbbi jelezte helyesen. -
addikt
válasz Schafranek #40839 üzenetére
Köszi!
Alapvetően nem vagyok olyan nagy alkalmazás próbálgatós, az Időképpel már korábbiakban is volt tapasztalatom, nem volt akkor sem rossz nálam és most sem az, így marad az nekem Almán is. -
burgatshow
veterán
válasz Schafranek #40703 üzenetére
Az mas kerdes hogy ki mire hasznalja. De ugy egyebkent az op. rendszer mukodesebol fakadoan kb. ertelmetlen erre hasznalni, mert a hatterbe rakott alkalmazasokat az op. rendszer felfuggeszti, tehat amugy se menne a letoltes (vagy fel).
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz Schafranek #40697 üzenetére
Csúnya Apple nem enged könnyen warezolni, juj…
-
kp78
addikt
válasz Schafranek #40645 üzenetére
Sajnos vagy iOS, vagy kényelmes Opera.
Az, h nem lehet bejelentkezni az Operába, és ezáltal a többi eszköz gyorshívóját látni szintén fájó pont.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Schafranek #40609 üzenetére
Most vettem észre, h Safari tördel oldalszélességhez, csak nem ujjal nagyítva kell nagyítani, hanem a lenti címsor mellett bal oldalon lévő fene tudja milyen ikonra bökve a "A"-ra nagyít, és szépen tördeli is oldalhoz, sőt ahogy néztem meg is őrzi az adott oldalakhoz beállított nagyítási százalékot, ha elállítottad az alap 100%-ról.
Szerk.: ahogy nézem ezt a Brave is tudja, ha nem ujjal nagyítasz.
Csak Safariban gyorsabban elérni a nagyítást, mint Brave-ben.
Brave is megőrzi a beállított %-ot.
Ezek szerint lehet, h ezt mindig is tudták ezek a böngészők, csak az Opera ujjal való nagyítás + tördelését nem.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Schafranek #40609 üzenetére
Megnézem ezt az időjárás app-ot.
Az előrejelzése is jól működik?
Időjárás és radar amit évek óta használok, és bármit próbáltam ki, mindig visszatértem rá.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
M1995
aktív tag
válasz Schafranek #40610 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz Schafranek #40336 üzenetére
Nem kell.
Külön hozzá lehet adni bankkártyát az Apple ID fizetési módokhoz a Tárca nélkül.
És a Tárcához is hozzá lehet adni kártyákat úgy, hogy az Apple Pay nincs felvéve fizetési módnak az Apple ID-hez. (Akiknek így nem volt felvéve, nem is vont le semmit a Tárcában lévő kártyákról.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz Schafranek #40318 üzenetére
Semmi köze nem volt a Tárcához a mostani esetnek.
Vásárlást nem vont le újra, csak előfizetést. Vásárlásnál ugye nincs elmentve a kártyaadat, csak az előfizetésnél.
A többit meg már leírták mások is, hogy mi történt...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
aktív tag
válasz Schafranek #40324 üzenetére
Abban pont maradhatna, hiszen nem a valós kártya adataidat tárolja és használja fel (név, lejárati idő, CVC kód, kártyaszám), hanem egy egyedi eszköz azonosítót generál. Ez csak az adott eszközön kerül tárolásra, még akkor sem lehetne visszaélni ezzel a véletlenszerű adathalmazzal, ha valaki hozzá tudna férni. Nem tudna vele mit kezdeni.
Pont emiatt választottam az Apple Pay-t, előtte soha nem fizettem mobillal és ha nem lenne Apple eszközöm bármi ok miatt, akkor a jövőben sem fizetnék telefonnal. -
aktív tag
Nem a Tárca volt érintett, hanem az ID-hez hozzárendelt fizetési mód.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Magával a tárcával eddig sem volt gond, sőt mint utólag kiderült, az egész az OTP-nek a sara volt, csak az emberekben sajnos az fog megmaradni az egészből, hogy “szar az Apple”.
Az a baj, hogy ilyen felfogással akár vissza is lehetne térni a nyomógombos telefonokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat