Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

Sziasztok!

Elveszett adatok után nyomozok.

Alma tableten a "photo" app azt mondja, 418 elem. Azonos icloud loginon vannak a tablet, meg egy alma telefon. Biztosabbat nem tudtam, feldugtam usb-vel laptopra mindkettőt, és kimentettem a fényképeket. 317 különböző elemet találtam egyetlen átfedéssel - 316 unique a két eszközön összesen. A másik 102-t nem tudom, hol lehet. És ez lenne a kérdésem: hol lehetnek azok a képek ténylegesen mentve, és hogyan férek hozzá ahhoz a tárolóhoz?

Egyetlen kérdéses eseményként volt egy régi alma tablet, amit újabbra cseréltünk, és az alma migrációval lettek áthurcolva adatok a régiről az újra. Nem tudom, mennyire releváns.

Az icloud azt mondja, 4.5 giga foglalt az 5 gigából, de amikor weben belépek a felületére, egy deka képet nem látok. A mappákon végig kotorva gyakorlatilag valami 15 mega ilyen-olyan vacakok vannak - gőzöm sincs, mi foglal 4.5 gigát. A tableten google dolgokat használunk, icloud talán jelszavakat tárol? Nem tudom.

A photo alkalmazás-ben nem találtam arra módot, hogy a kép tárolási helyét megtudakolhassam. Pedig jó lenne, ha létezne valami olyasmi. Egy csomó képet látok tableten, amiről nem tudom, hol vannak :F

Anno valaki írta, hogy próbáljak meg airdrop-on átküldeni képeket egyik eszközről a másikra, de nem tudom, az hogyan segítene bármit kideríteni, és nem értem, mire és hogyan lenne az jó, valamint félek az adatvesztéstől, szóval azt a játékot alapos magyarázat hiányában inkább nem játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák