Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Egy 4 eves Xiaomi Pad 5 pro-n siman jo allo modban. Ha ennyi ido alatt nem sikerult rendesen megirni ipad-ra, akkor nem hiszem, hogy ez barmikor is valtozna.
Parom meg pont lexarja, hogy ios v. android. Vagy mukodik rendesen vagy nem.
En csak ajanlottam neki az ipad-ot, mert elvben tovabb birja lassulas nelkul mint egy androidos gep illetve szerintem a kep formatuma jobb.
Egyebkent altalanossagban a fax kivan azzal, hogy minden xart ki kell probalni, mert barhol barmikor erhetnek meglepetesek, pedig annyira alapveto lenne, hogy egy masik gyarto rendszeren is jol mukodjon egy app, foleg egy agyon hypeolt markanal.
TV vasarlasnal is ez volt a helyzet. Majdnem megvettem egy samu tv-t. Kategoriajahoz kepest evidens volt, hogy mindent is tud, minden kepformatumot tamogat. Aztan kiderul, hogy ja, dolby visiont nem tudja.
wtf ? Es top kategoriarol beszelunk.
Mind1, majd eldonti, hogy android vagy ios legyen, mert en mar nem fogom erre a xarra rabeszelni. Most meg megprobalja fektetett modban, hatha tetszik neki igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest