Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Egy 4 eves Xiaomi Pad 5 pro-n siman jo allo modban. Ha ennyi ido alatt nem sikerult rendesen megirni ipad-ra, akkor nem hiszem, hogy ez barmikor is valtozna.
Parom meg pont lexarja, hogy ios v. android. Vagy mukodik rendesen vagy nem.
En csak ajanlottam neki az ipad-ot, mert elvben tovabb birja lassulas nelkul mint egy androidos gep illetve szerintem a kep formatuma jobb.
Egyebkent altalanossagban a fax kivan azzal, hogy minden xart ki kell probalni, mert barhol barmikor erhetnek meglepetesek, pedig annyira alapveto lenne, hogy egy masik gyarto rendszeren is jol mukodjon egy app, foleg egy agyon hypeolt markanal.
TV vasarlasnal is ez volt a helyzet. Majdnem megvettem egy samu tv-t. Kategoriajahoz kepest evidens volt, hogy mindent is tud, minden kepformatumot tamogat. Aztan kiderul, hogy ja, dolby visiont nem tudja.
wtf ? Es top kategoriarol beszelunk.
Mind1, majd eldonti, hogy android vagy ios legyen, mert en mar nem fogom erre a xarra rabeszelni. Most meg megprobalja fektetett modban, hatha tetszik neki igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest