- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen Blu-ray írót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Egy 4 eves Xiaomi Pad 5 pro-n siman jo allo modban. Ha ennyi ido alatt nem sikerult rendesen megirni ipad-ra, akkor nem hiszem, hogy ez barmikor is valtozna.
Parom meg pont lexarja, hogy ios v. android. Vagy mukodik rendesen vagy nem.
En csak ajanlottam neki az ipad-ot, mert elvben tovabb birja lassulas nelkul mint egy androidos gep illetve szerintem a kep formatuma jobb.
Egyebkent altalanossagban a fax kivan azzal, hogy minden xart ki kell probalni, mert barhol barmikor erhetnek meglepetesek, pedig annyira alapveto lenne, hogy egy masik gyarto rendszeren is jol mukodjon egy app, foleg egy agyon hypeolt markanal.
TV vasarlasnal is ez volt a helyzet. Majdnem megvettem egy samu tv-t. Kategoriajahoz kepest evidens volt, hogy mindent is tud, minden kepformatumot tamogat. Aztan kiderul, hogy ja, dolby visiont nem tudja.
wtf ? Es top kategoriarol beszelunk.
Mind1, majd eldonti, hogy android vagy ios legyen, mert en mar nem fogom erre a xarra rabeszelni. Most meg megprobalja fektetett modban, hatha tetszik neki igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest