Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Persze hogy lehet és nyilván vannak speciális esetek, amihez “asztali” oprendszer kell, mint mondjuk a szoftverfejlesztés vagy speciális programok amelyek nem elérhetők táblagépre vagy nincsenek jól optimalizálva és körülményes a használatuk. Ugyanakkor iPaden plusz monitorral a videóvágás, képszerkesztés, akár webfejlesztés stb. stb. is megoldható, csupán szoftver kérdése. Én ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nagyon sok mindent meglehet oldani most már iPaden is,. Tehát nem értek egyet azzal aki azt mondja, hogy ő aztán nem gépelne iPaden. Persze külső billentyűzet nélkül, képernyőn gépelni valóban nem jó, de külső billentyűzettel és még diktálva majd azt javítva szerintem ugyanúgy lehet haladni mit “asztali” rendszer esetén. Az gondolom sokan ezt még nem is próbálták, ezért a korábbi tapasztalatok miatt van ellenvetésük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest