Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Blu-ray lejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szezso15
üzenetére
Én OfficeSuite-ot használok néha, teljesen rendben van. Kicsit húzós az ára, de sokszor van akcióban (ha jól emlékszem, én még ingyenesen szereztem be), szóval ne rettentsen el az árcédula.
A BT-s billentyűzetek közül az eredeti a legjobb, de van sok billentyűzetes tok is, amelyeken magyar nyelvű ékezetek is vannak. Ezeket nem próbáltam, de jókat olvastam róluk. Az áruk persze húzós, 20 ezer forint alatt nem jössz ki belőlük (és akkor még szerencséd volt). Ha nyitott vagy a használt dolgok felé, akkor ajánlom, hogy nézz szét a Hardveraprón. 15 ezer forint környékén lehet hibátlan Apple billentyűzetet kapni.
Azt mellékesen jegyzem csak meg, hogyha nem szempont az egykezes/levegőben való használat, és tényleg csak jegyzetelni (plusz hasonló kaliberű dolgokat) szeretnél csinálni, akkor nem zárnék ki egy használt MacBookot sem. Olcsóbban kijönnél, mint az Air 2-vel, és mégiscsak "natívan" tudnál gépelni/netezni rajta. Szeretem nagyon az iOS-t, de az OSX alkalmasabb az ilyen feladatokra. Persze ettől függetlenül neked megfelelőbb lehet egy Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- reMarkable 2
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi