Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
Már kijött a végleges iPadOS is? Mert én még nem látom. Mondjuk még nem frissítettem 12.4.1-re se, lehet azért nem találta még meg?
-
bajzal
őstag
kb. 2 hete vettem egy új ipad 2018-at, de 3 napja lassú a wifi-je. Wifi-n 5-10 megákat mérek miközben, telefonon 100-130. Frissítsek ios 12.3-ra, vagy már is szervíz?

-
bajzal
őstag
32Gb-os iPad 2018-nál mennyi a szabad tárhely kibontás után?
Úgyértem mennyi a nettó szabad tárhelye? 32Gb-osat néztem mert 128-as fölösleges szerintem.
A másik, hogy van egy régi iPad-em, ha az újat nem úgy állítom be, hogy beállítás új eszközként, hanem iCloud-ból átszinkronizáltatok mindent az úgy jó, nem lesz lassabb mint ha újként állítanám be és mindent egyesével raknék rá? Ja és az sem baj, hogy a régin még iOS 9 van az újon meg 12 lesz? -
bajzal
őstag
Újban most a sima iPad 2018 32Gb Wifi Only 100 ezer Ft körül van. Nyomogattam, gyors meg minden, de csak 2gb ram van benne nem tudom mennyire lesz tartós. Wifi only 64Gb-os iPad Air 2019 pedig 165 ezer Ft szokott lenni akcióban. Szerintetek megéri a +65 ezer Ft a 4Gb ram-ért meg erősebb hardverért?

-
bajzal
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem meg iPad 3 és 2,5 éves. iOS 8-al akkor ennyivel tovább bírja az aksi? Nem rossz

-
bajzal
őstag
Valaki tud valami olcsó bluetooth-os billentyűzetet iPad-hez? Ebay-en vannak tök jók olcsón, csak mindegyik angol kiosztású. Nekem olyan kéne amin vannak ékezetes betűk.
Ja és az létezik, hogy majdnem 20 órát bír az iPad-em (3. generáció) aksija? 16-17? Régen ilyen 10 körül volt aztán mostanában 16-17 órát ír ki használatnak és kb. 3 napot készenlétnek. Pedig ugyan úgy használom mint eddig, vagyis 0-24-ben wifi-n van és sosincs kikapcsolva, fényerő 50% és facebook, safari és youtubera használom. Most is 52%-on vagyok és már 11 óra 22 perc-et ír használatnak. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest