Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
Már kijött a végleges iPadOS is? Mert én még nem látom. Mondjuk még nem frissítettem 12.4.1-re se, lehet azért nem találta még meg?
-
bajzal
őstag
kb. 2 hete vettem egy új ipad 2018-at, de 3 napja lassú a wifi-je. Wifi-n 5-10 megákat mérek miközben, telefonon 100-130. Frissítsek ios 12.3-ra, vagy már is szervíz?

-
bajzal
őstag
32Gb-os iPad 2018-nál mennyi a szabad tárhely kibontás után?
Úgyértem mennyi a nettó szabad tárhelye? 32Gb-osat néztem mert 128-as fölösleges szerintem.
A másik, hogy van egy régi iPad-em, ha az újat nem úgy állítom be, hogy beállítás új eszközként, hanem iCloud-ból átszinkronizáltatok mindent az úgy jó, nem lesz lassabb mint ha újként állítanám be és mindent egyesével raknék rá? Ja és az sem baj, hogy a régin még iOS 9 van az újon meg 12 lesz? -
bajzal
őstag
Újban most a sima iPad 2018 32Gb Wifi Only 100 ezer Ft körül van. Nyomogattam, gyors meg minden, de csak 2gb ram van benne nem tudom mennyire lesz tartós. Wifi only 64Gb-os iPad Air 2019 pedig 165 ezer Ft szokott lenni akcióban. Szerintetek megéri a +65 ezer Ft a 4Gb ram-ért meg erősebb hardverért?

-
bajzal
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem meg iPad 3 és 2,5 éves. iOS 8-al akkor ennyivel tovább bírja az aksi? Nem rossz

-
bajzal
őstag
Valaki tud valami olcsó bluetooth-os billentyűzetet iPad-hez? Ebay-en vannak tök jók olcsón, csak mindegyik angol kiosztású. Nekem olyan kéne amin vannak ékezetes betűk.
Ja és az létezik, hogy majdnem 20 órát bír az iPad-em (3. generáció) aksija? 16-17? Régen ilyen 10 körül volt aztán mostanában 16-17 órát ír ki használatnak és kb. 3 napot készenlétnek. Pedig ugyan úgy használom mint eddig, vagyis 0-24-ben wifi-n van és sosincs kikapcsolva, fényerő 50% és facebook, safari és youtubera használom. Most is 52%-on vagyok és már 11 óra 22 perc-et ír használatnak. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Gombászkönyvek egyben
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest