Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Azért elég nagy a kijelzőfelület, hogy könnyen sérüljön. Legyen az üveg bármennyire is karcálló. Nekem is amikor meglett az első Air-em tavaly, az első dolog volt hogy üveget tettem rá, de pár hónap után leszedtem, mert idegesített hogy érezhetően nehezebb lett tőle a cucc. A 12.9-es Prómra viszont fel se merül az ilyesmi. Ki a házból kizárolag tokkal jön ki.
-
callmeakos
veterán
Nagyon kellett, hogy itt is végre rendesen testre lehessen szabni a dolgokat. És egész jól néznek ki a dolgok, az alulról felkúszó értesítések itt kifejezetten jól néznek ki. Ezt tavaly az iphoneon azonnal kikapcsoltam annyira zavart. Az viszont fura, hogy a widgetek a zárolt képernyőn csak fektetett módban jelennek meg, állóban semmit se lehet beállítani.
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Közben megtaláltam, és nem lehet. Van egy sanda gyanúm, hogy ezt az Apple nem is fogja meglépni.
-
callmeakos
veterán
válasz
Vasti74
üzenetére
Köszi a tanácsot. Valamiért nem hozta fel az extended stage managert, csak a sima screen mirroringot, ezért nem értettem mi a fene van. Aztán a beállításokban kibogaráztam hogyan hozzam elő, és most működik rendesen 4K TV-re kötve, de elég laggolós. Valószínüleg ez a TV sara lesz.
Annyit nem találtam, hogy esetleg nem lehet úgy hasznáni, hogy közben az iPad kijelzője ki van kapcsolva?
-
callmeakos
veterán
Sziasztok.
M1es Airt szeretnek monitorra rákötve használni. Olvastam hogy iPadOS 16.2től lehet használni, de sehol nem láttam említést hogy van e valami követelmény monitor oldalról. Természetesen letterbox nélkül érdekel, mert az TVmre kötve nincs teljes fullscreen és most egy picit össze vagyok zavarodva. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest