Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Azért elég nagy a kijelzőfelület, hogy könnyen sérüljön. Legyen az üveg bármennyire is karcálló. Nekem is amikor meglett az első Air-em tavaly, az első dolog volt hogy üveget tettem rá, de pár hónap után leszedtem, mert idegesített hogy érezhetően nehezebb lett tőle a cucc. A 12.9-es Prómra viszont fel se merül az ilyesmi. Ki a házból kizárolag tokkal jön ki.
-
callmeakos
veterán
Nagyon kellett, hogy itt is végre rendesen testre lehessen szabni a dolgokat. És egész jól néznek ki a dolgok, az alulról felkúszó értesítések itt kifejezetten jól néznek ki. Ezt tavaly az iphoneon azonnal kikapcsoltam annyira zavart. Az viszont fura, hogy a widgetek a zárolt képernyőn csak fektetett módban jelennek meg, állóban semmit se lehet beállítani.
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Közben megtaláltam, és nem lehet. Van egy sanda gyanúm, hogy ezt az Apple nem is fogja meglépni.
-
callmeakos
veterán
válasz
Vasti74
üzenetére
Köszi a tanácsot. Valamiért nem hozta fel az extended stage managert, csak a sima screen mirroringot, ezért nem értettem mi a fene van. Aztán a beállításokban kibogaráztam hogyan hozzam elő, és most működik rendesen 4K TV-re kötve, de elég laggolós. Valószínüleg ez a TV sara lesz.
Annyit nem találtam, hogy esetleg nem lehet úgy hasznáni, hogy közben az iPad kijelzője ki van kapcsolva?
-
callmeakos
veterán
Sziasztok.
M1es Airt szeretnek monitorra rákötve használni. Olvastam hogy iPadOS 16.2től lehet használni, de sehol nem láttam említést hogy van e valami követelmény monitor oldalról. Természetesen letterbox nélkül érdekel, mert az TVmre kötve nincs teljes fullscreen és most egy picit össze vagyok zavarodva. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Horgász topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest