Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S7et rendeltem végül, egész egyszerűen azért mert az én felhasználási formámhoz ez jobban passzol valamint, hogy a tollat is megkapom a gép mellé. Nincs más apple eszközöm viszont volt a fiókban egy 128gb-os memkarim is. Amit korábban nem írtam de nagyon nem elhanyagolható, hogy a cégtől kaptam mint ajándék és egy forintot sem akarok további kiegészítőkre költeni. A feleségem is néha használni fogja ezért a több user kezelése szintén erre döntötte a mérleget. Köszönöm a tanácsokat és a tippeket!
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
És pont ezért tartok tőle, voltam apple-ös, sokáig. USA-ban álltam sorba i6 plusért de aztán a többletkiadások és egy később az ezekről szóló xls tábla elborzasztott és átnyergeltem androidra
Ettől függetlenül tudom, hogy nagyon jó az air. Majd ma megnézem mindkettőt élőben. -
Van itt olyan kolléga aki Samsung TAB S7 és ipad air 4 között vacilált? Nincs más apple eszközöm, a felhasználási terület munka (layout skiccelés, pdf, worm, email stb...).
A kettő azonos áron van de ár érték arányban a samsung jobbnak tűnik viszont az apple szoftveres támogatottságát nem tudom figyelmen kívűl hagyni.
Elfogultság nélkül érdekelne mások véleménye is.
Köszi! -
válasz
bollokcs80
üzenetére
ezeket szerintem már csak a hardverapron érdemes megvenni 70-80e-ért
-
2020ban meg 135.000ert 32gb tarhelyet adni jo nagy trogersag, itt ulok, itt a kartyam de baszki mar megjnt nem veszek mert ez a tarhely keves a 128as meg baromi draga...fakk
Nezzuk a jo oldalat megerkeznek a 70-80ezres ipad 7ek a piacra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung galaxyS8ultra
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs