Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Megérkezett életem első Ipad-je és egyben első apple terméke is. (11" 2021 pro)
Brutál jó imádom
Most már mindig velem jön a hátizsákomban, akkor is ha nem kell 
Appok terén még nem nagyon igazodtam ki. Vannak olyan progik, amik nektek best buy kategória? Egyelőre procreat-et vettem meg mert elsősorban rajzoláshoz kell a tabi.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ebben van esetleg valakinek tapasztalata?
Előre is köszi srácok.
Nem merek addig rendelni amíg nem tudom, hogy milyen garival sikerül megkapnom. -
phanzetomox
őstag
Honnan érdemes most Ipad pro-t vásárolni? Ár/garancia szempontjából vannak különbségek, vagy csak simán rendeljem meg apple.com-ról és ugyanazt kapom?
Gondolok itt pl: a 3 év jótállásra ami gondolom csak magyar (vagy eu?) webshopból rendelés esetén érvényes.
-
phanzetomox
őstag
Sziasztok!
Ha ipad-et vennék elsősorban videóvágás/képszerkesztés céljából, és kifejezetten fontos, hogy rajzolni is tudjak vele, akkor melyiket ajánljátok? Utazásokon használnám.
A rajzolás része nagyon fontos, így felmerült az új ipad pro mint opció, (volt lehetőségem kipróbálni és tényleg brutál jó...) de lehet, hogy ár/érték arányban nem ez a legjobb választás és esetleg egy korábbi verzió is megfelelne erre a célra. Igazából csak annyi a félelmem a régebbi verziókkal, hogy tudnám-e hasonló szinten használni a ceruzát mint a 2021-es pro-nál. Ez lesz az első apple termékem, és nem szeretnék mellényúlni, a különböző generációkon meg még nem igazodok ki.
(Játszani nem fogok rajta ha ez számít.)
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem merek addig rendelni amíg nem tudom, hogy milyen garival sikerül megkapnom.