- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
phanzetomox #36212 üzenetére
Nagyon sok jó app van ceruzához, érdemes picit beleásnod, nem fogunk mindent ajánlani ami neked tetszhet
Ezek jutottak első körben eszembe: Procreate, Concepts, Notability, Goodnotes, Affinity Designer, Adobe Illustrator, Vectornator.
Van egy Youtuber aki nagyon jó videókat csinál iPad appokról, ajánlom mindenkinek:
Christopher Lawley -
válasz
phanzetomox #36212 üzenetére
Attól függ milyen app érdekel.
Video vágásra lumafusion, vektoros rajzra affinity designer. -
Maxxy10
addikt
válasz
phanzetomox #36103 üzenetére
Ha apple.com-ról vásárolsz nem érhet hiba. Én mindenkinek erősen ajánlom az Apple Care+ főleg a iPad próhoz. Esetleg ha UK-ben veszed akkor itt már elérhető a lopás/elvesztès Applecare+ ami sztem iszonyatosan nagy bónusz.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #36070 üzenetére
Ebben van esetleg valakinek tapasztalata?
Előre is köszi srácok.Nem merek addig rendelni amíg nem tudom, hogy milyen garival sikerül megkapnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest