Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebelf
aktív tag
Én is hasonlóra gondoltam, vagy tű esetleg, csak nem tudom kifelé hogy tudom kiszedni pl az apró szöszöket, fujkálom de ott van rögtön a töviben ,gondolom van ott valami rács ami megfogja hogy ne jusson be a készülékbe. Ami még nagyobb baj, ha elfordítom a tabletet ,ugye bal oldalt van 2 kis luk, az egyik pedig fehér ,kézkrém lehet benne. Nos ezek a mikrofonok ha jól tudom, de nem tudom ebből hogy szedjem ki,hogy a mikrofonba ne okozzak kárt.
-
Rebelf
aktív tag
Valaki cserélt már Pencil kettőbe hegyet? honnan lehet tudni hogyha elkopott, és csere érett?
-
Rebelf
aktív tag
Azért az iPad pro 12.9 2021 beszámolók néha kicsit túloztak az ügyben ,hogy az M1 chip nem melegszik és kevesebbet fogyaszt pl. egy 2018-as iPad pro hoz képest jóval forrófejűbb és pl. komolyabb grafikájú játékoknál sokkal hamarabb lemerül, de ez ugyanúgy igaz komolyabb erőforrást igénylő programokra is. Kézben használni nem ajánlatos pl egyáltalán .
-
Rebelf
aktív tag
Van Szerintetek Ipad Pro 12,9 (M1)-hez olyan cibzáros bőr tok amit csak ki kell cibzározni,belebújtatni és vissza? Szóval nem tartó kell hanem bőr tok. köszi előre is (linket pls)
-
Rebelf
aktív tag
Sziasztok. A 2021 es iPad pro M1 tabletra lenne pár kérdésem. az egyik hogy a gyári töltő adapter az olyan sebességen tölti a tablettát amire a tablet képes ,vagy esetleg a tablet az többre képes ?ha igen akkor itt egy linket kérnék hogy melyik adapter maximalizálja ki a töltési sebességet esetleg. A másik kérdésem pedig az lenne hogy a 128GB és az 512 GB közötti modellek mind 8 GB RAM mal rendelkeznek az felettiek pedig 16 GB RAM mal? A 8 GB mindenre elég lehet? jelenlegi legújabb kompatibilis pencil hozzá a pencil 2? A vásárlás helye mennyire számít a tablet nál? Hivatalos szakszervizben kérnek esetleg számlát vagy csak IMEI alapján garanciáztatnak és csak a készülék kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még anno egy sima 6th iPad is makulátlan volt ebben,nemhogy a mostaniak. Sőt szerintem sose vibrált egyik se, még iPad 2 is volt anno a kezemben,az se tette.
így van beallitva jelenleg