Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jaroslav
üzenetére
“Az pedig valóban elképzelhető, hogy hosszútávon tényleg menedzseli a rendszer a letöltött és tárolt adatokat.”
Ebben annyira nem bíznék.
Nálunk van a családban egy i11-es, amin kb a kora nyári beüzemelése óta egész ezidáig 29GB foglalt területet mutat a “Rendszeradatok” az iPhone-tárhely menüben, a 64GB tárhelyből.
Mondjuk az lehet, hogy valóban lenne benne dinamikus kezelés, mert végülis a szabad hely nem fogyott még el rajta és egyszer azt szeretném amúgy kipróbálni vele (ha megint a telefon közelébe tudok kerülni), hogy elkezdek legmagasabb minőségben videót felvenni és lerakom a telefont percekre az asztalra.
Ha videózás közben valóban csökkenteni fogja a Rendszeradatok méretét a videózás érdekében, akkor igaz lesz az állítás. 😁 -
Parson
addikt
válasz
jaroslav
üzenetére
Nézted már esetleg az 'Akták' / 'Files' (remélem magyarul vhogy így van, mert nálam németül 'Dataien') applikációt (egy kék mappa az ikonja). Azon belül applikációnként is lehet nézni öket...
Na most gondolom itt a direktben letöltött és tárolt adatok vannak csak, mert az összes automatikusan letöltött és használt adatot a rendszer automatikusan (temporary adatként) kezeli, úgyhogy emiatt is van az, hogy 'csak simán használd a rendszert', de ezzel nem mondtam újat sztem. -
-
consono
nagyúr
válasz
jaroslav
üzenetére
Azért a youtube nagy paperlike imádata leginkább a fizetős influenszerek miatt van... Nekem első kézből nincs tapasztalatom, de cimborám használt gyári paperlike-ot. Mikor egy év után leszedte, hogy cserélje akkor jött rá, hogy milyen szép is az iPad kijelzője... Nem ment vissza a másik fólia. Ja, ez még a "régi" iPad Pro volt.
-
Kapanyél
őstag
válasz
jaroslav
üzenetére
Ez nem kásás, nincs durva moiré hatás, így nem zavaró. De nem tudom pontosan, milyen típusú ez a fólia, már rajta volt.
Nem emlékszem jobbnak a pixel2pixel kontrasztot és úgy általában a vonalálességet sem a régin. Nyilván egy víztiszta üveg kevesebb zizit jelent, de együtt tudok élni vele, fel sem tűnik, ezért nem merült föl a csere (főképp, mert az üveg tényleg idegesítően csúszkál és maszatos folyton). Ez már miniLED-es, ami önmagában fegyvertény - nekem nincsen hiányérzetem, szuperjó a HDR videók bámulása. Jelenleg csak egy glossy laptopom van, de az meg OLED, amellett azért a iPad is elvérzik…
A lényeg, hogy a jó matt fólia nem ront az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest