Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Minden azon múlik, hogy az Apple erről mit gondol, milyen szoftverrel jön elő. Ha nem frissít az ember és marad azon ami jó akkor lehet, hogy tökéletesen futna, vagy ha jó a szoftver akkor miért ne? - a mini 2 nem mai darab, de tökéleresen elégedett vagyok vele, 2 év múlva veszek egy mini 4-et.

-
lacy86
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
En nyaron vettem Air2-t de nem bantam meg!
( Asszem 1 honapig nem kapcsoltam be akkor a lapost , jo ebbe benne volt az " a lazban eges is " de amugy azota se nagyon hasznalom csak ha nagyon muszaj )Nincs olyan alkalmazas amit nem birna el , szep vekony is
.
Talan annyi bant hogy csak only Wifi-t vettem de ha messzebbre megyunk akkor meg ott a telon a waze ( siman latom mi merre van ) , ha meg nincs wifi hely akkor jon a hotspot megosztas!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.