Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Erre nagyon nehéz a válas. Mégpedig azért mert mindenkinek mások a követelményei.Pl.számodra menyire fontos a mobilitás ( naponta fogod hordani magaddal) vagy oldalak és újságok olvasása stb. Én decemberben ugyanijen döntés elöt voltam. Én minit szerettem volna vásárolni. Barátom vett és kolcson adta rovid idöre. Nagyon tetszet csak oldalak olvasásnál dakran kellet nagyítani. Ez egy kicsit bossantó volt számomra. Másnap egy üzletbe kaptak Air és kézbevettem. Attol a pillanattol már senki nemtudott volna lebeszélni róla. Úgyhogy a te helyedbe ha nem a ár a fö szempont bemennék ojan üzletbe ahol midakettöt ki tudod próbálni.De a szempontokat amik neked fontosak csak te tudod megitélni.Tudom most asztgondolod ,, Haver nemnagyon segíttettél a dontésben." De bistosan majd mások is írnak hogy miszerin döntöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NBA és kosárlabda topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest