Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Ha egy iPhone 4-es röl lenne szó (esetleg 4S) akkor megérteném hogy 6.1.3-mal könnyebb eladni...Bár ez akkor volt érvényes mikor 7.0.4-es volt még csak,mert attól nagyon belassultak....De szerintem 4-es iPadnál ez lényegtelen hogy most 6.1.3 vagy 7.1...Max annyi hogy ha akarja akkor a 6.1.3-at hasznalja de annak tenyleg fanatikusnak kell lenni es ha akarja akkor barmikor frissit. 7.1-re....ez az en velemenyem!

-
Csak vélemény:
2-esen váltottam 6.1.3-ról 7.0.1-re, nem vettem észre, hogy lassult, lehet , más észrevette.
2-ről váltottam 4-re (mind 7.0.x(?) volt), 4-es gyorsabb volt ugye.
4-ről vissza 2-re, lassabb volt.
2-esen kijött a 7.1, jobb lett.
2-esről Airre, gyorsabb lett.
Ezek után elképzelésem sincs, hogy ugyanaz a gép 6.1.3-ről 7.1-re hogyan változik, de nagy különbségre -sebességben- ne számíts.
Egy előnyét látom az Airnek a 4-gyel szemben: könnyebb, csak ezért váltottam. Talán akksiidőben erősebb is a 4-es.A másik kérdésed: mennyivel ér többet a 6.1.3-as 4-es? Kétezer forinttal? Kinek? Esetleg 6.1.3 fanatikusnak. Pedig nem adod drágán és szép a bőr cover is. 85-ért vettem 4 hónapos 4-es cellulart januárban, tehát van azért olcsóbb is. Vélhetően a fent említett 99-es ár az Auchanban sem tesz jót a használtak értékének.
Hosszabb távon kevesebbet buksz, ha frissíted a 4-est. (Szerintem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)