Hirdetés
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
nekem is volt nekem sem valt be… macera.
elofizetesnel leteznek konstrukciok arra hogy minimal osszegert +1 simen az a net legyen ami a fo kartyan.
off @Rent: ha lehet tudni hogy “ugyis” csereberel az ember akkor nem teljesen korrekt berendelni majd visszakuldozgetni… tobb evre tervezett beszerzesnel en biztos kivartam volna mar azt az 1-2 hetet. Raktarkeszlet erejeig a regi is szokott lenni. Engem utana vegig idegesitene hogy elbsztam.
-
Rent
senior tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
7650 re ha jol olvastam talan a duplajat irtak (most nezem, hogy 1.5x nek kell lennie, mert 2000 vs 3000 mah)
Ha jol emlekszem akkor vettem 506 ert az m2 2022 11 cellulart, amikor beakcioztak, nem emlekszem pontosan mennyirol, de talan az azonnali araval megfelelo osszeggel, igy ha igy szamolom, akkor raadasul 1:1 volt a csere es meg van 2 alkalom 🤣 mindenkepp megerte, csak nem tudtam a fenekemen ulni es varni, mert marciust, majd aprilist irtak minden forumon, nem volt vegleges idopont a 11 oledre, vegul marcius vegen megvettem az elozot
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest