- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Sajnos csuszott minden. Amig nem adjak fel, tolem skipelhetnek tiereket a generaciokkal, ha igy tobb eroforras lesz a kovetkezore, ami jobban sikerul.
-
Kotomicuki
senior tag
Ezen cégnél (is), vagy nem lépik meg az "utolsó", fontos lépést, vagy eleve, idejekorán kidobják az egészet a fenébe, mielőtt megmérettethetne a piacon...
...aztán csodálkoznak, hogy nem mén a szekér!
Várni én is vártam a B sorozat "jövőbb álló" variánsaira, de aztán AMD lett belőle, szerencsére, még a legújabb áremelési hullám előtt.
-
Ligend
tag
Bizalmat szavaztam annak idején az Intelnek, és vettem egy A770 LE-t, de olyan furcsa hibák jöttek elő DisplayPort használatával, hogy inkább szépen visszatettem a dobozába. Hónapokon át nem tudták vagy akarták kijavítani a hibát, ezért feladtam, pedig egész jó középkategóriás alternatíva lett volna ez a kártya. Gondoltam, majd a B770-nel ismét teszek egy próbát, de az csak nem érkezett meg.
Azóta is elégedett NVIDIA felhasználó vagyok. 2023 júliusában vettem egy RTX 4080-at, ami még egy darabig ki fog szolgálni.
Nem adom fel a reményt, hogy egyszer talán lesz egy C770/C780 modell, de amilyen helyzetben van az Intel, nem gondolom, hogy a konzumer piacra fognak fókuszálni, még ha nem is adják fel a GPU fejlesztéseiket. Arra készülök, hogy lesz integrált Arc GPU és datacenter GPU, és eltűnik a kifejezetten játékosoknak szánt diszkrét megoldások a kínálatból.
-
ddaydome
senior tag
Nekem tetszik az iràny, legközelebbi vàsàrlàskor rànézek az àr/érték arànyra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 8GB GDDR6 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest