Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Nem érdemes régi jóárasított eszközöket keresni még Apple modellek esetében sem.
Többször felmerült a kérdés, hogy a régi, de még működő iPad, amely kifejezetten jó állapotnak örvend, milyen módon válhat levélnehezékből használható eszközzé.
Talán, mint ahogy itt említették olvasásra, más eszköz alkalmasabb volna. -
Az én véleményem egyértelműen egy iPad 9gen ezekre a felhasználásokra, akár használtan is.
Nagyon sok évig támogatott lesz még, pont ezen okból előny, ha viszonylag friss gépet veszel.
Air 1-2-ben semmiképp se gondolkodj, a Pro modellekkel meg sohasem voltam tisztában, nekem azoknak nem elég egyértelmű, hogy pontosan melyik modellre kell gondolni, amikor pl pro 9.7 vagy pro 10.5-öt ír valaki.Általában ha jól veszem ki, akkor nagyon régi gépnél is beenged az App Store, csak sok app-nak lesz olyan iOS követelménye, amit már az adott gép nem kap meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Amazfit Active okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest