- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Projektor topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Házi erősítő építése
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
zaskar
üzenetére
Mostani 120Hz-es kijelzőt ha megszokta a szemed, kellemetlen lesz visszatérni a 60Hz-re. Én azt vettem észre, hogy már a buszon ülve is látom más emberek telefonján, ha 60Hz-es..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk nekem telefon, tablet, tv, laptop is 120Hz minimum.
Sőt a 11-es iPad Promon is látom a jelly scrollt, pedig ezen aztán tényleg minimális a jelenség. (Volt már több darabom, mind ilyen, nem egyéni jelenség. De ez nem hiba, egyszerűen az ips így működik. )Egy szó, mint száz, mindenképp nézd meg élőben a kijelzőjét a kiszemeltednek, vagy vedd online és küld vissza, ha nem vagy vele elégedett.
A 10.5-ösnek egyébként szuper kijelzője van, ha nem foltosodik a home gomb fölött pár centivel, én biztos nem cserélném le. Nekem is csak ez az egy ok miatt van inkább 11-es Pro.
Ha nem nagy a mostani, és mindenképp szeretnél egy újabbat akkor én a helyedben a 11-es Pro-ra váltanék, és akkor semmiben nem lesz visszalépés. A mini és az air azért nem csak kijelzőben, de hangban is gyengébb.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)