Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
"Ugye simán lehet, hogy a 2 faktoros azonosítást kéri az eszközön való belépés után de nem fut le stb."
Na pontosan ezt tapasztalni. Az iPad-en nem jelenik meg a mobiltelefonra elküldött kód bekérési ablak/felület, hanem egyből azt írja, hogy érvénytelen ID vagy jelszó
Van egy függő frissítés, de nem lehet telepíteni, mert ahhoz is be kell jelentkezni, ami előbbiek miatt lehetetlen
Visszaállításnál két kérdést követően ugyanígy fiókba bejelentkezést erőszakol, de az itt sem megy
iforgot.apple.com oldal safariban bejön, de az ID és a képen látható kód beütése után csak "karikázik" akár egy óra hosszat is és nem megy tovább.
Safariban fiókba bejelentkezési oldal egy nagy fehérséget tölt csak be, így ott sem lehet bejelentkezni
Store-ból nem lehet telepíteni egy Chrome-ot sem, mert szintén bejelentkezést igényel, ami előbbiekben is problémás volt
Telepítettem iTunes-t win store-ból PC-re, de fiókba bejelentkezésen kívül semmi egyebet nem tudtam vele művelni, mivel ugye nincs a fiókhoz eszköz rendelve
Valami nagyon félre mehetett, szóval ennyi fasság után úgy gondolom, hogy beviszem a készüléket holnap a miskolci almavilág szaküzletébe, aztán elmondom mi is a kín, hátha kényszerből újra tudják húzni a szoftvert vagy tudomisén mit tudnak tenni vele
én elfogytam
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én elfogytam