Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Az esetek nagy részében nem, de szeretném arra is befogni, hogy munka mellett tudjak úgy szakmai anyagokat olvasni vagy oktatóvideókat nézni, hogy a monitoron ne veszítsek munkaterületet, illetve valamennyire szeparáljam a 2 tevékenységet.
Tokban tartva vertikálisan nem igazán tudom használni, ahhoz mindig ki kellene venni, a horizontális használat esetén pedig alacsonyabban van, mint a monitor - így igazából kézenfekvőnek tűnne egy ilyen stand - tudnám mindkét pozícióban használni, illetve a monitor magasságához is közelebb lenne, így ergonómikusabbnak tűnik, mintha lefele kellene néznem folyamatosan.Fóliával kapcsolatban visszaolvastam a hozzászólásokat, és eléggé megoszlóak a vélemények, hogy pencil mellé mi lenne a jó. Van aki szerint jó a paperlike, van akinek a sima fólia is oké, van aki üvegfóliát javasol.
Telefonon clearplex fóliát használok, így az jutott eszembe elsőre ipad-re is, viszont nem igazán találtam infót arról, hogy mennyire felelne meg pencil mellé.
Használ valaki clearplex és pencil kombinációt?
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest