Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Zimerion
üzenetére
Szia!
Az Árkádban lévő Space Centerben dolgozó srácokat tudom ajánlani. Még iPad Minit vittem be hozzájuk, úgy is lelkesen és hibátlanul tették fel rá a matt, nem üvegből készült fóliát, hogy nem náluk vettem, az üvegfóliát pedig egyszerűbb feltenni, biztos megoldják.
Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják.