Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Köszi, jogos !
Nekem tetszik az iPad nappali láthatósága (kijelző ), meg az,hogy gördülékeny .
filmet nézek rajta pár játékot tesztelek . (Nagy játékra ott az Asus rog strix 17)
meg kipróbálnám a pencil használatát igaz pár hónap van már az okj-ból.
( Merész ötlettől vezérelve próbáltam a mostani lakásfelújítási procedúrát levezetni az ipadon. Tervezés , villanyszerelési gyengeáramú hálózatok tervezése lett volna a cél és méretarányos berendezés. Ismeretlen programért nem fizettem volna az angol nyelvűvel meg nem bajlódok, maradt a papír ceruza kombó.
)
aztán pár hónap múlva már a gyerek veszi birtokba
Inkább unaloműzés a cél.
Melyik droidon indult el és milyen formában ?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
( Merész ötlettől vezérelve próbáltam a mostani lakásfelújítási procedúrát levezetni az ipadon. Tervezés , villanyszerelési gyengeáramú hálózatok tervezése lett volna a cél és méretarányos berendezés. Ismeretlen programért nem fizettem volna az angol nyelvűvel meg nem bajlódok, maradt a papír ceruza kombó.
)