Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Szintén zenész!
Eddig csak android és szinte csak Samsung. Aztán elkezdett tetszeni a 11 Pro, kaptam kölcsön kétszer 1-1 hétre egyet. Tetszett, csak a kezelés volt furcsa. Aztán megneéztem a 12 Pro-t és most január 4-én meg is vettem, a fiamnak meg 3gy sima 12-t. A saját és a fiam S20-a is el lett adva. Tegnap meg vettem egy Apple watch 5-öt. Ez egy Samsung galaxy watch 3-at váltott. Szombaton meg megyek az Ipad Pro 2020 11" Cellular + magic keyboard-ért. Ezért Tab S6-ot vált. -
Divinity
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Hasonló
Én mindig is Android párti voltam(telefon, tablet egyaránt), egyszerűen többet nyújtott. Mellé pedig Linux sok évig. 18-ban kaptam egy céges mac-et, imádtam, azt követte egy saját iMac, tavaly egy Air 4, év elején rendeltem egy M1-es MacBook-ot, múlthéten pedig próbaként vettem egy Xs-t ami eddig nagyon úgy tűnik, hogy marad is a 13-as szériáig... magamra se ismerek
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
És pont ezért tartok tőle, voltam apple-ös, sokáig. USA-ban álltam sorba i6 plusért de aztán a többletkiadások és egy később az ezekről szóló xls tábla elborzasztott és átnyergeltem androidra
Ettől függetlenül tudom, hogy nagyon jó az air. Majd ma megnézem mindkettőt élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig csak android és szinte csak Samsung. Aztán elkezdett tetszeni a 11 Pro, kaptam kölcsön kétszer 1-1 hétre egyet. Tetszett, csak a kezelés volt furcsa. Aztán megneéztem a 12 Pro-t és most január 4-én meg is vettem, a fiamnak meg 3gy sima 12-t. A saját és a fiam S20-a is el lett adva. Tegnap meg vettem egy Apple watch 5-öt. Ez egy Samsung galaxy watch 3-at váltott. Szombaton meg megyek az Ipad Pro 2020 11" Cellular + magic keyboard-ért. Ezért Tab S6-ot vált.
Ettől függetlenül tudom, hogy nagyon jó az air. Majd ma megnézem mindkettőt élőben.