Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Pentax DSLR topic
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Jellemzően a “í” nem a jó helyen van még a magyar kiosztásúakon sem. Ez ilyen apple sajátosság.
Jól látod a tokkal egybeépített kombók pont a tablet mobilitását ölik meg. Plusz méretben sem túl jók egy normál billentyűzethez képest. Nekem spec még a 12,9-es magic keyboard tok is picit kicsi.
A legjobb különálló megoldás az apple féle magic keyboard (természetesen az ára is ilyen)
Én egy filléres rapoot használok, mert régebbről megmaradt. Itt az í-t leszámítva nincs más gond, de elég nagy a minőségi szórás ennél a márkánál/típusnál. Szóval ajánlani nem tudom.
Ha nem gond, hogy nincs gyárilag magyar kiosztás, akkor a logitechnek vannak nagyon jó bt-s billentyűzetei. Ismeretségi körben van több is. Eddig nem volt rájuk panasz.
Ami fontos, a wireless az nem egyenlő a bluetooth-val!!! Szóval kifejezetten bt képes keyboard-ot keress!
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest