Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Blu-ray lejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam a youtube-nál volt csak ilyen, de mintha csak bizonyos részein, pl kommenteket böngészve. Általában ha kinagyítottam a videót el is múlt, de volt a héten egy update azóta nem is tapasztaltam. Amúgy ha nagyon nem reagál elvileg elég lehet lezárni a kijelzőt majd feloldani.
Madwe: unresponsive screen
-
Madwe
nagyúr
Nekem szerencsére nem gyakori, s akkor tényleg kicsit méshogy fogom akkor megjavul - steve papának igaza volt, rosszul fogom
mindenesetre köszi infot, akkor kivérok én is... milyen néven fut s hiba angolul? Nem találtam sehogy... touch disease-re gondoltam (anno i6+ommal beleégett a hiba neve a fejembe
) de itt most nem így hívják, legalábbis arra se találtam, máshogy se nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindenesetre köszi infot, akkor kivérok én is... milyen néven fut s hiba angolul? Nem találtam sehogy... touch disease-re gondoltam (anno i6+ommal beleégett a hiba neve a fejembe