-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Mondjuk én pont nem a leejtés miatt használok fóliát iPaden. Izzadtság amikor letörlöd a kijelzőről olyan gyorsan tud mikrokarcokat okozni, mint a huzat. És akinek izzad a keze gyakran, az tudja, hogy nem megoldás, hogy "töröld meg használat előtt" és a hasonló jótanácsok. iPad 3-am kijelzője tele volt mikrokarccal emiatt, Air 2-re rögtön kibontás után ment is az üvegfólia.
-
Romvr
őstag
Mond ezt az Air 2-mnek amire egyszer véletlen pillanatragasztó került. Egyszerűbb volt lehúzni a fóliát és újat rakatni rá. Én inkább óvatos vagyok ilyen téren. Minden eszközömön leejtés biztos tok és fólia. (vagy üvegfólia, de a Pro-ra azt nem mertem tenni a toll miatt).
Mondjuk nálam mindig ott az iPad mert munkaeszközként is használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest